Skocz do zawartości
djtomas

Tania Obudowa Z Solidnej Blachy

Rekomendowane odpowiedzi

Plastik z przodu faktycznie jest troche jasniejszy od scian bocznych, ale na zdjeciach jest przejasniony przez lampe i w rzeczywistosci wyglada duzo lepiej ;)

P.S. Zawsze mozna przemalowac :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja dołącze się do tematu. Mam też dydlemat jaką obudowe kupić w granicach 250 zł. Zastanawiam się nad opisywanym antkiem ale bardziej mi sie podoba Sunbeam Twister. Może ktoś ma tą obudowę i coś o niej napisze. Jak za tą cenę z trzema wentylatorami oferta chyba nie jest zła?

http://mcs.pc.pl/produkt1553.html

Ewentualnie w gre wchodzi jeszcze Cooler Master Centurion 534 black

http://mcs.pc.pl/produkt1519.html

Która z tych trzech obudów będzie najbardziej funkcjonalna i będzie miała najlepszą wentylację.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem co wy macie do tego plastiku . Jest tego samego odcienia czerni co blacha . Tyle tylko ze farba lepiej pochlania swiatlo a plastik swieci sie jak psu jajca od lampy aparatu . Ten Sunbeam jest fajny ale CM wyglada troche odpustowo . Ja postawilem na marke Anteca i nie zaluje mimo ze to jeden z low-endowych produktow . Jeszcze tylko zasilator do kompletu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja powoli przymierzam się do zakupy THERMALTAKE TSUNAMI WINDOW, co możecie powiedzieć o tej obudowie czy ktoś miał z nią do czynienia. Czekam z niecierpliwością na wasze opinie. Z góry dziękuje.

Pozdrawiam,

czocza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolega ma taką bude - tyle że z oknem - z funkcjonalnością pewnie podobnie jak w innych obudowach za te cenę, za to led'y od HDD i powera dali jakieś super hiper jasne bo jebią po oczach niemiłosiernie - kumpel zakleił je czarną taśmą izolacyjną :lol2:

Zapomniałem dodać że standardowy wentyl Thermaltake do najcichszych nie należy

Edytowane przez Paweł666

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam w tym momencie obudowe full-atx komputera ADAX

kumpel proponuje mi odsprzedarz Anteca SLK3000 za 150zl

pytanko czy zmieni sie cos znacznie w mozliwosciach chlodzenia, wyciszenia , czy wogole jest sens...

niby chcialbym cos nowego ale szkoda mi kasy :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurzu to ona prawie niema, bo kupil przed miesiacem a teraz szuka kasy na wyjazd z kobieta ;]

Naprawde najbardziej zastanawiam sie czy zmiana z typowej szarej budy ADAX na markowego Anteca - poprawi mi uklad wsrodku, miejsca na kable, lepszy przewiew i zauwazalna zmiane w temperaturach.

Wrazenia estetyczne akurat maja niewielkie znaczenie chociaz fajnie ze antec jest czarny

EDIT: Postanowilem ze jednak sie wstrzymam z zakupem (kaska na wakacje wazniejsza)

natomiast jesli ktos jest powaznie zainteresowany Antec'iem to piszcze na prv a ja przekaze dane do kumpla.

Edytowane przez glo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi