OkruT Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 zobacz na moje weze i na jego weze. innovateki sa z pcv. znow jakies teorie rodem z archiwum x bedziesz szukal?? zobacz tez kto jest dystrybutorem innova w kraju ;p Niemiec nie wiem o co ci chodzi - wąż niebieski, który widać na fotach to innovatek - masz linka do strony gdzie piszą czarno na białym jakiej jest firmy... Zresztą po co drążyć temat... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 (edytowane) Niemiec nie wiem o co ci chodzi - wąż niebieski, który widać na fotach to innovatek - masz linka do strony gdzie piszą czarno na białym jakiej jest firmy... Zresztą po co drążyć temat... chodzilo mi o ta wypowiedz: EDIT: SZIT to nie Innovatek ;/ nie jestem pierwszy :D ja wiem, ze to innova, bo sam taki waz mam, ale mariusz jak widac nie rozumie slowa pisanego [; Edytowane 29 Czerwca 2006 przez Niemiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OkruT Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zmieniłem ustawienie w układzie: - Teraz woda z chłodnicy wpada odrazu do bloku. Niestety temperatury takie same - STRESS 50 stopni mniej więcej... Dziwne... FOTKI: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł666 Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zmieniłem ustawienie w układzie: - Teraz woda z chłodnicy wpada odrazu do bloku. Niestety temperatury takie same - STRESS 50 stopni mniej więcej... Dziwne... A co w tym dziwnego :?: Co prawda WC nie mam (jeszcze :-P ) ale dzięki forum wiem że wsio rawno jak podłączysz elementy kibla. Najrozsądniej połączyć układ tak aby długość węży była jak najkrótsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
y0ghurt Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) Może to te wiatraczki zawieszone niejako na bloku powodują naprężenia i odciągają blok od cpu? poza tym przeraża mnie troche nachalnie pocięta i powyginana obudowa :? strasznie to wygląda... Blok tak dociska, że jak raz chcialem go zdjąć to wyszedł razem z prockiem...jeżeli tak się dzieje to znaczy, że za dużo pasty - wiem po sobie :) no i węże mogłyby być sporo krótsze ;) Edytowane 30 Czerwca 2006 przez y0ghurt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OkruT Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Założe panel przedni i pociętej kasty nie widać... Kiedyś zakupie BIG TOWERA np CHIEFTECA i wtedy bede dbał o estetyke :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`fdl` Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) Zmieniłem ustawienie w układzie: - Teraz woda z chłodnicy wpada odrazu do bloku. Niestety temperatury takie same - STRESS 50 stopni mniej więcej... Dziwne... Mam 3 z fizyki, ale wydaje mi się, że zgodnie z prawami termodynamiki temp. w CAŁYM układzie jest taka sama. Tak więc nie ma zjawisk typu, wpłynięcie zimnej wody do bloku i zaraz po tym jej wypłynięcie kilka stopni gorętsza. Reasumując takie roszady nic nie dadzą :mur: Pewnie tylko zrobiłeś większe zagęszczenie węży na metr kwadratowy :? [edit] @Twoje WC Sam przykładam się do budowy i oglądam tego pełno :) Nie biorąc pod uwagę kolejnych fotek (czyli zmian od 1. posta) to całość podoba mi się ze względu na prostotę i taką w miarę estetykę (imho ofc). Aczkolwiek funkcjonalność jeszcze jest do poprawki. Good luck! :) Edytowane 30 Czerwca 2006 przez `fdl` Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 hehe mnie tam obudowa nie razi sam mialem taka pocieta :)) powied zmi jak ta pompka sie spisuje ?? bo zamierzam jakas na 12 V kupic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OkruT Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Z pompy jestem zadowolony - po odpowietrzeniu układu niesłyszalna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...