Paazik Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Kupiłem nowego kompa: Amd Athlon 1,8, Msi KT4v(Kt400), 256 ddr(333mhz), GeForce 4mx 440 64mb ddr, twardy 40gb z Windą 98. Wszystko spox do momentu az zacząłem instalować różne gry. Przy każdej instalacji pojawiał się błąd przez którego musiałem robić reinstalke. Nawet po formacie było tak samo np. przy instalacji sterowników. Może trzeba zmienić windowsa na xp?? lub zainstalować nowe stery do chipsetu VIA Kt 400. Nie mam pojęcia. Help!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 poprobuj. instaluj najnowsze stery, XP, SP1, dodatki, uaktualnienia, latki i powinno byc dobrze. a jak nie to zaczniej testowanie sprzetu, moze wina lezy po jego stronie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 A może zapomniałeś o VIA 4 in 1 ?? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paazik Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Nie zgadniecie co było:). Napęd DVD samsunga przez którego zasilacz nie wyrabiał!! Po wymienieniu na LG wszystko jest ok!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...