M@TI Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Nie piszcie tu tyle bo któryś mod zrobi joke'a i przyklei ten temat :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 (edytowane) LOL, a niby dlaczego nie? Przecież to się niektórym może przydać. Tak więc jestem za:) Edytowane 29 Czerwca 2006 przez mayo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Wlasciwie to ja tez, forum o kompach a nie ma zadnego FAQ jak je skladac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) Wlasciwie to ja tez, forum o kompach a nie ma zadnego FAQ jak je skladac... bo tu kazdy wychodzi z załozenia że to umiejętność wrodzona ;) co do tematu to powiem tak "powoli bo się rozpier....", sam jak ostatnio składałem do kupy kompa z pośpiechu przeoczyłem 2 śruby dystansujące MOBO od obudowy i zauwazyłem to dobiero jak wciskałem ramy i coś mi sie dziwnie płyta uginała ;) Edytowane 30 Czerwca 2006 przez -=KAX=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) A co do składania mobo - trzeba przed zaczęciem roboty dotknąć czegoś metalowego (i uziemionego), żeby się "rozładować". Bo jak nie, to może wszystko się zepsuć na samym początku :) Edytowane 30 Czerwca 2006 przez mayo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Wlasciwie to ja tez, forum o kompach a nie ma zadnego FAQ jak je skladac... No bez przesady przecież jest instrukcja w której jest wszystko jasno wytłumaczone.Polecam przeczytać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Ja pamiętam że jak skladalem pierwszego kompa to grafa ( tnt2) wylądowala przez okno :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Hmmmmm.... A to ciekawe. A jak się ląduje przez okno? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Ja ostatnio składałem 1 raz kompa i jak na poczatke wszystko poszło ok. Wolałem zrobić to godzine dłużej niż później żałować. :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...