ANalfabeta Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Właśnie wyłonili reprezentanta na Eurowizje. Zgadnijcie kto ?? ICH TROJE !!! Jestem w głębokim szoku :( Zaczynam coraz mniej wierzyc w Polaków :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 najbardziej mnie wkurza ten z czerwonymi włosami, ni to głosu facet nie ma a wszyscy za nim szaleją, dziwne ?!?! wogóle mi sie ten zespół nie podoba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 wlasnie chcialem o tym napsiac :lol: a potem sie dziwimy, ze niemcy uwazaja nas za zacowanych dziwakow....... zobacza takeigo wisniewskiego i co??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Chciałem żeby Sunny wygrał no ostatecznie Wilki, a tu taka plama i pewnie znów bedziemy musieli swoje odczekać na ławce rezerwowych :/ Ciekawe na kogo teraz wine zwalimy, bo przecież nie na wykonawców. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 ŻAŁOSNE!!! tylko to można powiedzeć o wyborze rodaków Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Jest kilka rzeczy, które mnie w naszym kraju denerwują...ale jak widzę tego pedała to robi mi się niedobrze...Ludzie dlaczego polacy nie mają gustu... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Jest kilka rzeczy, które mnie w naszym kraju denerwują...ale jak widzę tego pedała to robi mi się niedobrze...Ludzie dlaczego polacy nie mają gustu... :? bo zawsze z nim chcieli by byc :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 ano do [gluteus maximus] to fakt, ciekawe jak wyjdziemy na tle reszty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 ano do <font color="#FF0000">[ciach!]</font> to fakt, ciekawe jak wyjdziemy na tle reszty... Jak zawsze żałosnie... :? Górniak też startowała ? Już ona jest 10 razy lepsza... :) A tak to powinien wygrać Varius-Manx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 hura hura wygrało ICH TROJE hura hura jak ja się ciesze :wink: Wiśnieski na prezydenta :!: :twisted: :wink: chyba sobie pszefarbuje włosy na rudo i nawkładam sobie żelastwa w pysk :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 no i po Polsce na EW :( tylko siąść i zapłakać... tak BTW to te songi trochę takie "lekkie" były,żadnej pomysłowości tylko częste wykorzystywanie tego co kiedys (niezawsze w dobry sposóB) zostało użyte za granicą.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Głosowałem na Wilki, ale wiedziałem, że Ich Troje wygrają - niestety ludzie w Polsce mają kiepski gust, no ale skoro tyle Polaków lubi Disco Polo, to trudno się dziwić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gate26 Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Tak między kompem a prawdą to mają z takim "kawałkiem" duże szanse w dzisiejszych czasach. Fakt szmira totalna ale.... Stawiałem na Blue cóż nie zawsze mamy to co chcemy. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 ja tam tego gowna w ogule nie ogladam :) widac, ze Polacy w ogule nie maja dobrego gustu wybrac takich debili do reprezentowania naszego kraju... Potem sie dziwimy, ze nikt nie lubi Polakow :/ i uwarza za skonczonych idiotow ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 eheh ja w polski gust muzyczny przesta³em wie¿yc odkad piasek na eurowizje pojechał... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Cieciowo :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 TO JEST POLSKA :/ :( :> !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Dla mnie też lipa że wygrali i także nie lubie gościa z czerwonymi włosami ale wiecie co .. zmieniłem o nim zdanie (w pewnym stopniu) po obejrzeniu o nim filmu "Gwiazdor" . może jak ktoś widział to będzie wiedział oco chodzi ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 a "Ich troje" szykuje sie do podboju Niemiec i Rosji. Będą wykonywac swoje utwory w tamtejszych językach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Az zal to czytac. Chcielibyscie wyslac geja z wilkow, albo westernowe various manx. Zajebiscie!!! Nareszcie wysylamy kogos kto odniosl komercyjny SUKCES, a nie pseudo artystow-nieudacznikow, ktorzy dostaja platynowe plyty za 70000 sprzedanych plyt. Takich pedałów jak Cugowscy wysylalismy na EW przez ostatnich pare lat i widac, co z tego mamy. Mysle, ze Ich Troje sa jedynym rozsadnym wyborem, jedyni maja jakas szanse na zwyciestwo festiwalu. Osobiscie ich nie lubie, ale reszta kandydatow to poprostu ŻENADA!!! pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 nie wiedzieliście że ich troje też będą reprezentować niemców ?? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 O kur... Już mi wystarczy że przez tego pedała żygać mi się chce kiedy przechodzę koło przystanku i widzę tę jego zapedaloną ciotowatą gębę. :evil: Teraz tylko czekać aż wyślą Markowską z tym jej głosem. A tak propo DISCO POLO rulez :wink: Kaszana i tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Cieciowo :? Powiedzial co wiedzial... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookout Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 wlasnie chcialem o tym napsiac :lol: a potem sie dziwimy, ze niemcy uwazaja nas za zacowanych dziwakow....... zobacza takeigo wisniewskiego i co??? W Niemczech akurat (z tego co widzialem) to sporo jest takich wlasnie typkow jak ten z Ich 3. Kolorowe wlosy, kolczyki i te sprawy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 A mnie zdenerwowalo to ze byly tylko popowe piosenki nic innego wiekszosc po ang. Hala jak nigdy nie bylo nawet wyboru!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ash Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zenada jednym slowem... Znowu wybieramy pedala, tym razem ma czerwone wlosy :lol: Ja bym zaglosowal...na Vader'a :mrgreen: To sa prawdziwie utaletowani muzycznie Polacy !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 wypijmy za bledy...... lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Nic poprostu kolejna porażka polskiej muzyki na międzynarodowej arenie..... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 A bylo tylke innych LEPSZYCH kawalkow. Ja stawialem na Blue Cafe. TRAGEDIA , teraz to juz nikt w europy do nas nie przyjedzie w celach turystycznych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Hmmmm, ludzie tak głosowali.... Ja osobiście nie lubie tego zespołu, ale to, że wygrali... Coś w tym jest... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...