-=virus=- Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 (edytowane) Potrzebuje do starego kompa taką kość ram jak w temacie. osoba od której chce to kupic mowi ze ma takie pamięci wszystkich znanych producentow wiec co wybrac najlepiej? pamięc ma być na fsb 100. Edytowane 27 Czerwca 2006 przez -=virus=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CRC Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Infineon, Samsung Kingston. Co do FSB to możesz <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> takżę 133. Po prostu będzie działać jako 100. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Lepiej PC133, na 100 bedzie chodzila z nizszym CL. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 (edytowane) Warto zwrócić uwagę na chipset płyty głównej jaki posiadasz. Np. BX woli pamięci dwustronne tzn. kostki są po obu stronach płytki PCB. Osobiście nie spotkałem się z dwustronnymi kostkami 64MB, w każdym razie warto powiedzieć sprzedawcy jaki mamy chipset. U mnie Kingston na kostkach Toshiby fabrycznie FSB 100, CL3 chodził stabilnie na CL2 i FSB 133. Edytowane 27 Czerwca 2006 przez Grimlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mociak Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Wtedy bardzo dobre pamięci robił SpecTEK. Polecam ich, sam miałem kilka kości i zero narzekania :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 A to prawda, sprzedalem niedawno SpecTEKi robiace 155 Mhz z CL2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=virus=- Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 (edytowane) Komp to Pentium II 400MHz a mobo też jakaś intelowska ;] a ze 133 bedzie działać to wiem :] więc co brac te SpecTEKi? Edytowane 27 Czerwca 2006 przez -=virus=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 No raczej ... tez miałem ale 256 2700 lepiej chodziły od tych badziwenych twinosów co teraz mam ... Bierz to jest solidna firma tylko mało znana na polskim rynku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...