pluszek Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Dostalem Gf 2 Ti i system nie moze jej wykryc, nie wiem jakie sterowniki zainstalowac by dzialala normalnie.... Zrobilem format dysku i nic. Po instalacji sterow, wyskakuje komunikat, ze "urzadzenia nie mozna uruchomic (kod 10)".. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Kupiłem jakiś czas temu GeForce 2 Ti na Allegro Były do niego dołączone stery chyba w wersji jakiejś 66.xx (czyli dość stare) Poszukaj a być może znajdziesz, Ja gdzieś zgubiłem płyte a pozatym karta zdechła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Spróbuj 45.23 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Kupiłem jakiś czas temu GeForce 2 Ti na Allegro Były do niego dołączone stery chyba w wersji jakiejś 66.xx (czyli dość stare) Jak na GF2, to powiedziałbym, że nowszych nie ma sensu. A tak na marginesie, to seria 66.xx nie była specjalnie udana. GF2 nie wykrywał 2000. XP powinien ją widzieć. Chyba, że nie zainstalowałeś sterowników do płyty głównej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Dzieki sprobuje.... :wink: Niestety zadna wersja sterownika nie pomogla... Tu jest screen z menadzera urzadzen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Poddaje sie. Wpiolem stara karte GF 4MX i smiga szkoda, ze nie chodzila bo jest duzo lepsza :( ps. teraz juz mi nie jest potrzebna moge komus GF 2 Ti opchnac za grosze:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Sam mam 2Ti i uzywam caly czas Det. z serii 30.XX wsio dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Ja również gdy miałem 2TI używałem 3x.xx i działało pięknie..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 @pluszek miałem podobny problem z 2 MX, nie mogłem zainstalować ŻADNYCH sterów :? Poddałem się i nie rozwiązałem problemu, ale imo winę za taki stan rzeczy ponosiło mobo (pomimo tego, że rozpoznawało poprawnie grafę) :? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 miałem podobny problem z 2 MX, nie mogłem zainstalować ŻADNYCH sterów icon_confused2.gif Poddałem się i nie rozwiązałem problemu, ale imo winę za taki stan rzeczy ponosiło mobo (pomimo tego, że rozpoznawało poprawnie grafę) icon_confused2.gif pozdro Ja tez juz podziekowalem... Strasznie sie wkurzylem, bo nawet dla niej formata walnolem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Ja tez juz podziekowalem... Strasznie sie wkurzylem, bo nawet dla niej formata walnolem :wink:A próbowałeś w końcu starszych sterów? Ja jechałem na GF2Ti na 41.09 i wszystko było OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 A próbowałeś w końcu starszych sterów? Wszystkich co mi podaliscie i wielu innych... i tak go#$@ pomoglo :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Wszystkich co mi podaliscie i wielu innych... i tak go#$@ pomoglo :angry:To ja juz nie mam pojęcia jak ci pomóc. :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Coz niekiedy trzeba pogodzic sie z porazka, ale ja o niej nie zapomne cos wymysle.... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Coz niekiedy trzeba pogodzic sie z porazka, ale ja o niej nie zapomne cos wymysle.... :wink:Mi chodziła po głowie wymiana mobo :D Ale w końcu dałem "se siana", bo i tak komp służył jako maszyna do pisania :wink: Chociaż z tym kompem była dłuższa historia, a jazda z grafą to zaledwie początek :lol: pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Że też nie pytałem o to wcześniej... a stery do płyty? Poza tym: http://support.microsoft.com/default.aspx?...b%3Bpl%3B125174 http://forum.idg.pl/lofiversion/index.php/t1506.html http://www.searchengines.pl/phpbb203/lofiv...php/t57289.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 http://support.microsoft.com/default.aspx?...b%3Bpl%3B125174 http://forum.idg.pl/lofiversion/index.php/t1506.html http://www.searchengines.pl/phpbb203/lofiv...php/t57289.html Wszystko widzialem..... Tez mnie sie wydaje, ze karta moze byc uszkodzona... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...