RafalB Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Mam zamiar kupić nagrywarkę ( LG ,Samsung ,lub Liteon) ,w komputroniku piszą ,koło liteon ,że potrafi łamać zabezpieczenia na płytach ,i tu pytanie czy inne nagrywarki też to potrafią (mizłem takom sytuacje ,że się kolega żalił ,że nie może przegrać czegoś tam bo płyta jest zabezpieczona (nawet piraci zabespieczają oprogramowanie kture ukradli hehe ) , i jeszcze czy wybrać nagrywarkę z 8 mb bufora czy z 2 mb ,obie posiadają zabezpieczenie w razie gdyby bufor stał się pusty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 mysle ze tak. moja potrafi, to nie jest juz kwestia nagrywarki tylko oprogramowania. a skoo moja poczciwa 12x umie to terazniejsza juz pewnie kazda to potrafi :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 mysle ze tak. moja potrafi, to nie jest juz kwestia nagrywarki tylko oprogramowania. a skoo moja poczciwa 12x umie to terazniejsza juz pewnie kazda to potrafi :DNie do konca, wazne jest, aby nagrywarka potrafila odczytac i zapisac dane subkanalowe - tam najczesciej sa zapisane zabezpieczenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 http://www.cdrinfo.pl/cdr/porady/poczatkuj...nagrywarka.php3 i na tej samej stronie dostaniesz pełne info której nagrywarce jakie zabezpieczenie nie groźne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 mysle ze tak. moja potrafi, to nie jest juz kwestia nagrywarki tylko oprogramowania. a skoo moja poczciwa 12x umie to terazniejsza juz pewnie kazda to potrafi :DNie... jesli chodzi o Safedisca to plyta jest tak wytloczona [zawiera ciag danych] aby nagrywarka podczas zapisu popelnila blad... wtedy gra sprawdza poprawnosc zapiu w tym miejscu na plycie i wywala blad ! Wiekszosc nowych Liteonów przegrywa plytki zabezpieczone... dlatego polecam ta firme ! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qla Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 mysle ze tak. moja potrafi, to nie jest juz kwestia nagrywarki tylko oprogramowania. a skoo moja poczciwa 12x umie to terazniejsza juz pewnie kazda to potrafi :DNie... jesli chodzi o Safedisca to plyta jest tak wytloczona [zawiera ciag danych] aby nagrywarka podczas zapisu popelnila blad... wtedy gra sprawdza poprawnosc zapiu w tym miejscu na plycie i wywala blad ! Wiekszosc nowych Liteonów przegrywa plytki zabezpieczone... dlatego polecam ta firme ! 8) Wystarczą odpowiednie ustawiena CloneCD i to wszystko :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 nooooooooo na cdrinfo jest wszystko!!!!!!! nawet najgorsza nagrywarka ominie zabezpieczenia......... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 mysle ze tak. moja potrafi, to nie jest juz kwestia nagrywarki tylko oprogramowania. a skoo moja poczciwa 12x umie to terazniejsza juz pewnie kazda to potrafi :DNie... jesli chodzi o Safedisca to plyta jest tak wytloczona [zawiera ciag danych] aby nagrywarka podczas zapisu popelnila blad... wtedy gra sprawdza poprawnosc zapiu w tym miejscu na plycie i wywala blad ! Wiekszosc nowych Liteonów przegrywa plytki zabezpieczone... dlatego polecam ta firme ! 8) Wystarczą odpowiednie ustawiena CloneCD i to wszystko :)Spotkalem sie z kilkoma problematycznymi przypadkami :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 LieOn + Clony XXL + Clone CD i nie ma bata!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 LieOn + Clony XXL + Clone CD i nie ma bata!!!!Eeee... tam ! W przypadku Liteona mozesz kopiowac bezposrednio w NERO ! :D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 LieOn + Clony XXL + Clone CD i nie ma bata!!!!Eeee... tam ! W przypadku Liteona mozesz kopiowac bezposrednio w NERO ! :D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qla Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 LieOn + Clony XXL + Clone CD i nie ma bata!!!!Eeee... tam ! W przypadku Liteona mozesz kopiowac bezposrednio w NERO ! :D:D:D Nie zgadzam sie z tym, NERO nie nadaje sie do kopiowania zabezpieczonych CD . Kopie może mu sie uda zrobić cd nie do końca będzie dzialać tak jak trzeba, tzn. w przypadku gier po którymś tam z kolei levelu gra się zapętli. Lepszy CloneCD. Na klonie wszystko sie zkopiuje . 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...