kucyk Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 (edytowane) może warto podlinować logo PurePC tak, aby po kliknięciu przenosiło nas na główną :> Edytowane 28 Czerwca 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Groznie to wyglada. // za Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 (edytowane) [/img]http://img76.imageshack.us/img76/1669/qc6fi.jpg[/img] Groznie to wyglada. // za hehe a napisałem tylko p.i.e.r.d.o.ł.a :D Edytowane 28 Czerwca 2006 przez mechl!k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 A linka do glownej masz zaraz po logiem, obok regulaminu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 (edytowane) A linka do glownej masz zaraz po logiem, obok regulaminu.wiem o tym, ale jest malutki i ciężko go znaleźć, większość for ma podlinkowane logo do głównej, zresztą nie z Tobą rozmawiam zamknij się poca już, bo będziesz cienko piszczał tym sigiem dalej :D :-P a w ogóle apropo regulaminu to w/g mnie powinien znaleźć się gdzieś pomiędzy "szukaj" a "użytkownicy" jako button ofkorz, żeby potem nie było, że nie można go znaleźć :> Edytowane 28 Czerwca 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Jestem za. Strasznie mnie to irytuje, zawsze byłem przyzwyczajony do kliknięcia w logo i ciągle to robię, już taki odruch nabyłem. Taka [ciach!]ła a tak denerwuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Nie wiem jak u was, ale u mnie po kliknięciu w logo, przenosi na główną. Chyba, że chodzi wam o przeniesienie na główną stronę serwisu, a nie forum... Testowane na Operze 9 w skórkach Rooq i invision. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Nie wiem jak u was, ale u mnie po kliknięciu w logo, przenosi na główną. Chyba, że chodzi wam o przeniesienie na główną stronę serwisu, a nie forum... Testowane na Operze 9 w skórkach Rooq i invision.skórka pure + firefox, po kliknięciu w logo nic się nie dzieje, nie przenosi ani na główną stronę forum, ani na główną stronę serwisu, właściwie to nie da się kliknąć :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 U mnie też działa ;) O9+Darkness. Na Pure nie działa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 hahah olali pure i pure-blou i dobrze bo są paskudne :lol: nie wiem jak kucyk możesz wytrzymać z tym "czymś" :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 U mne na invision działa :) a skróki Pure są sałbo czytlene dla mnie bo text niejest czarną czcionką tlyko taką szarawą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Mi ten szarawy się podoba. Właśnie z Pure na Darkness kilka dni temu się przersiadłem. Jakoś tak mi dziwnie teraz :D IMO te 2 skóry są najlepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 hahah olali pure i pure-blou i dobrze bo są paskudne :lol: nie wiem jak kucyk możesz wytrzymać z tym "czymś" :lol2: O gustach się nie dyskutuje. Jak zamierzasz sobie nabijać posty, to znajdź inny sposób :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 (edytowane) Hura, hura jestem nabijaczem postów lol przeczytałeś inne posty ?? ja chociaż napisałem na których skórkach ten "błąd" występuje pozdro ps. walnij się mocniej to może ci przejdzie Edytowane 28 Czerwca 2006 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 masz coś do mnie :lol2: uju taking tu mi? :lol: siedziałem na darkness cały czas, ale już mi się żygać chce tymi ciemnościami, czas na zmiany :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 skórka pure + firefox, po kliknięciu w logo nic się nie dzieje, nie przenosi ani na główną stronę forum, ani na główną stronę serwisu, właściwie to nie da się kliknąć :DNa desercie przenosi na stronę główną forum, na innych skórach chyba też. kucyk, zepsułeś komputer. Wymień zasilacz, przeinstaluj system i zacznij w końcu używać IE. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Na desercie przenosi na stronę główną forum, na innych skórach chyba też. kucyk, zepsułeś komputer. Wymień zasilacz, przeinstaluj system i zacznij w końcu używać IE. :wink: zapomniales o avascie [; na darkness po kliknieciu w logo przenosci na glowna....ale forum :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 na darkness po kliknieciu w logo przenosci na glowna....ale forum :P Tylko kto tego uzywa jak 4cm nizej ma link?? Dajcie żeby na główną przenosiło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Na desercie przenosi na stronę główną forum, na innych skórach chyba też. kucyk, zepsułeś komputer. Wymień zasilacz, przeinstaluj system i zacznij w końcu używać IE. :wink: panie płetwa, nie dyskutuj pan tylko proszę podlinkować logo do głównej strony pure, po za tym OCZYWISTE jest to, że używam przeglądarki IE, dlatego że jako jedyna pozwala przeglądać internet z komputera i na odwrót :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Rooq + firefox = przenosi na strone główną forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Kfestia skina ;]] Na desercie przenosi ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 ale na pure skórze nie przenosi :) w ogóle jakbyście zrobili główną w klimtach pure forum to by było całkiem f_cipe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efyr Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Jak już piszecie o takich rzeczach to dorzuce swoje 3 grosze o tym co by można jeszcze zmienić na forum :-P 1. Aby w panelu kontrolnym przy śledzonych tematach były linki do pierwszych trzech stron i ostatniej w temacie (tak jak w spisach topiców w różnych działach 2. Wywalenie blokady pisania dużych liter w tematach topiców. Wiem, że to zabezpieczenie przed Elo mową, ale wystarczy odpowiedni wpis w regulaminie i powinno być ok. 3. Wywalenie ograniczenia długości znaków w sigu, zostawić tylko ograniczenie do wielkości czcionki i ilości linijek (z podaniem rozdzielczości i skórki wg której mierzymy), ponieważ jak chce się podać kilka linków, to brakuje znaków. 4. To co w temacie: niech logo Pure przenosi na główną stronę serwisu, nie forum. Punkty do dyskusji, to tylko moje sugestie. Pytanie do reszty, co myślicie o tych punktach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 (edytowane) To ja tez zglosze cosik. ;) Da sie zrobic cos takiego jak na http://hardforum.com/index.php? ? Chodzi o to, ze jak nacisniemy na uzytkownika to wyswietla nam sie takie "cus" :P Wiem, ze u nas jest to w opcjach profilu tylko trzeba do kogos profilu wejsc by np. przeczytac kogos posty, a tu mamy wszystko w jednym kliknieciu :D Edytowane 28 Czerwca 2006 przez Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Tam jest vBulletin u nas IPB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Jak już piszecie o takich rzeczach to dorzuce swoje 3 grosze o tym co by można jeszcze zmienić na forum :-P 1. Aby w panelu kontrolnym przy śledzonych tematach były linki do pierwszych trzech stron i ostatniej w temacie (tak jak w spisach topiców w różnych działach 2. Wywalenie blokady pisania dużych liter w tematach topiców. Wiem, że to zabezpieczenie przed Elo mową, ale wystarczy odpowiedni wpis w regulaminie i powinno być ok. 3. Wywalenie ograniczenia długości znaków w sigu, zostawić tylko ograniczenie do wielkości czcionki i ilości linijek (z podaniem rozdzielczości i skórki wg której mierzymy), ponieważ jak chce się podać kilka linków, to brakuje znaków. 4. To co w temacie: niech logo Pure przenosi na główną stronę serwisu, nie forum. Punkty do dyskusji, to tylko moje sugestie. Pytanie do reszty, co myślicie o tych punktach? 1. było/szukaj 2. po co 3. po co 4. było/szukaj :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 (edytowane) Czemu z tego ;> robi sie wink? :> Edytowane 28 Czerwca 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 (...) 1. Aby w panelu kontrolnym przy śledzonych tematach były linki do pierwszych trzech stron i ostatniej w temacie (tak jak w spisach topiców w różnych działach 2. Wywalenie blokady pisania dużych liter w tematach topiców. Wiem, że to zabezpieczenie przed Elo mową, ale wystarczy odpowiedni wpis w regulaminie i powinno być ok. 3. Wywalenie ograniczenia długości znaków w sigu, zostawić tylko ograniczenie do wielkości czcionki i ilości linijek (z podaniem rozdzielczości i skórki wg której mierzymy), ponieważ jak chce się podać kilka linków, to brakuje znaków. 4. To co w temacie: niech logo Pure przenosi na główną stronę serwisu, nie forum. (...) 1. Nie wiem, nie korzystam. 2. przecież nei ma blokady :lol: 3. Ilość linijek + rozmiar w zupełności by wystarczyły. 4. u mnie przenosi (darkness). Bardziej mnie denerwuje b ) alias B) Btw. ranga: Grobel zwany niezrównoważonym:lol: ^2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 4. u mnie przenosi (darkness). a u mnie nei. tyz ciemnosc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efyr Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 (edytowane) 2. 2204615[/snapback] 3. Ilość linijek + rozmiar w zupełności by wystarczyły Dokładnie o to mi chodzi. Tylko nieh będzie podana skórka i rozdzielczość w której trzeba sobie policzyć ilość linijek, bo np Pure jest węższe. 4. u mnie przenosi (darkness). Bardziej mnie denerwuje b ) alias B) Chodziło mi aby przenosiło na główną serwisu (purepc.pl), a nie na forum (forum.purepc.pl) Z tym B ) to rzeczywiście czasem wnerwia Jeszcze coś co przeszkadza to to, że przy edycji postu za każdym razem pod obrazkiem wciska wolną linijkę. Co przy wielokrotnej edycji (np FAQ) rozwala całkowicie posta i trzeba ręcznie kasować te puste linijki. Da się to jakoś naprawić? Edytowane 28 Czerwca 2006 przez Efyr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...