Skocz do zawartości
kucyk

Taka P.i.e.r.d.o.ł.a Mała

Rekomendowane odpowiedzi

A linka do glownej masz zaraz po logiem, obok regulaminu.

wiem o tym, ale jest malutki i ciężko go znaleźć, większość for ma podlinkowane logo do głównej, zresztą nie z Tobą rozmawiam

zamknij się poca już, bo będziesz cienko piszczał tym sigiem dalej :D :-P

a w ogóle apropo regulaminu to w/g mnie powinien znaleźć się gdzieś pomiędzy "szukaj" a "użytkownicy" jako button ofkorz, żeby potem nie było, że nie można go znaleźć :>

Edytowane przez kucyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem jak u was, ale u mnie po kliknięciu w logo, przenosi na główną. Chyba, że chodzi wam o przeniesienie na główną stronę serwisu, a nie forum... Testowane na Operze 9 w skórkach Rooq i invision.

skórka pure + firefox, po kliknięciu w logo nic się nie dzieje, nie przenosi ani na główną stronę forum, ani na główną stronę serwisu, właściwie to nie da się kliknąć :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hura, hura jestem nabijaczem postów lol

przeczytałeś inne posty ??

ja chociaż napisałem na których skórkach ten "błąd" występuje

pozdro

ps.

walnij się mocniej to może ci przejdzie

Edytowane przez cavarr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

skórka pure + firefox, po kliknięciu w logo nic się nie dzieje, nie przenosi ani na główną stronę forum, ani na główną stronę serwisu, właściwie to nie da się kliknąć :D

Na desercie przenosi na stronę główną forum, na innych skórach chyba też.

kucyk, zepsułeś komputer. Wymień zasilacz, przeinstaluj system i zacznij w końcu używać IE. :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kucyk, zepsułeś komputer. Wymień zasilacz, przeinstaluj system i zacznij w końcu używać IE. :wink:

zapomniales o avascie [;

na darkness po kliknieciu w logo przenosci na glowna....ale forum :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

panie płetwa, nie dyskutuj pan tylko proszę podlinkować logo do głównej strony pure, po za tym OCZYWISTE jest to, że używam przeglądarki IE, dlatego że jako jedyna pozwala przeglądać internet z komputera i na odwrót :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak już piszecie o takich rzeczach to dorzuce swoje 3 grosze o tym co by można jeszcze zmienić na forum :-P

1. Aby w panelu kontrolnym przy śledzonych tematach były linki do pierwszych trzech stron i ostatniej w temacie (tak jak w spisach topiców w różnych działach

2. Wywalenie blokady pisania dużych liter w tematach topiców. Wiem, że to zabezpieczenie przed Elo mową, ale wystarczy odpowiedni wpis w regulaminie i powinno być ok.

3. Wywalenie ograniczenia długości znaków w sigu, zostawić tylko ograniczenie do wielkości czcionki i ilości linijek (z podaniem rozdzielczości i skórki wg której mierzymy), ponieważ jak chce się podać kilka linków, to brakuje znaków.

4. To co w temacie: niech logo Pure przenosi na główną stronę serwisu, nie forum.

Punkty do dyskusji, to tylko moje sugestie.

Pytanie do reszty, co myślicie o tych punktach?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ja tez zglosze cosik. ;)

Da sie zrobic cos takiego jak na http://hardforum.com/index.php? ?

Chodzi o to, ze jak nacisniemy na uzytkownika to wyswietla nam sie takie "cus" :P

Dołączona grafika

Wiem, ze u nas jest to w opcjach profilu tylko trzeba do kogos profilu wejsc by np. przeczytac kogos posty, a tu mamy wszystko w jednym kliknieciu :D

Edytowane przez Santi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak już piszecie o takich rzeczach to dorzuce swoje 3 grosze o tym co by można jeszcze zmienić na forum :-P

1. Aby w panelu kontrolnym przy śledzonych tematach były linki do pierwszych trzech stron i ostatniej w temacie (tak jak w spisach topiców w różnych działach

2. Wywalenie blokady pisania dużych liter w tematach topiców. Wiem, że to zabezpieczenie przed Elo mową, ale wystarczy odpowiedni wpis w regulaminie i powinno być ok.

3. Wywalenie ograniczenia długości znaków w sigu, zostawić tylko ograniczenie do wielkości czcionki i ilości linijek (z podaniem rozdzielczości i skórki wg której mierzymy), ponieważ jak chce się podać kilka linków, to brakuje znaków.

4. To co w temacie: niech logo Pure przenosi na główną stronę serwisu, nie forum.

Punkty do dyskusji, to tylko moje sugestie.

Pytanie do reszty, co myślicie o tych punktach?

1. było/szukaj

2. po co

3. po co

4. było/szukaj

:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(...)

(...)

1. Nie wiem, nie korzystam.

2. przecież nei ma blokady :lol:

3. Ilość linijek + rozmiar w zupełności by wystarczyły.

4. u mnie przenosi (darkness).

Bardziej mnie denerwuje b ) alias B)

Btw.

ranga: Grobel zwany niezrównoważonym

:lol: ^2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2. 2204615[/snapback]

3. Ilość linijek + rozmiar w zupełności by wystarczyły
Dokładnie o to mi chodzi. Tylko nieh będzie podana skórka i rozdzielczość w której trzeba sobie policzyć ilość linijek, bo np Pure jest węższe.

4. u mnie przenosi (darkness).

Bardziej mnie denerwuje b ) alias B)

Chodziło mi aby przenosiło na główną serwisu (purepc.pl), a nie na forum (forum.purepc.pl)

Z tym B ) to rzeczywiście czasem wnerwia

Jeszcze coś co przeszkadza to to, że przy edycji postu za każdym razem pod obrazkiem wciska wolną linijkę. Co przy wielokrotnej edycji (np FAQ) rozwala całkowicie posta i trzeba ręcznie kasować te puste linijki. Da się to jakoś naprawić?

Edytowane przez Efyr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi