reed Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 ladnie , ten szkielecik roxx :mrgreen: ale lepiej wygladaloby gdybys czerwone podswietlenie dal na dole a niebieskie na gorze (chyba ze tylko wiatrak swieci na nieb. wiec nie ma mobilnosci) ten VUmeter to on do czego ci sluzy ??? jako wskaznik wysterowania dzwieku ??? jak wzmocniles sygnal z k. dzwiekowej ?? ogolnie podoba mi sie - starannie wykonane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Ladnie,ladnie... Bardzo mi sie tez nazwa podoba - jest taka tworcza :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 ladnie , ten szkielecik roxx :mrgreen: ale lepiej wygladaloby gdybys czerwone podswietlenie dal na dole a niebieskie na gorze (chyba ze tylko wiatrak swieci na nieb. wiec nie ma mobilnosci) ten VUmeter to on do czego ci sluzy ??? jako wskaznik wysterowania dzwieku ??? jak wzmocniles sygnal z k. dzwiekowej ?? ogolnie podoba mi sie - starannie wykonane Szkielecik (kostek) fosforyzuje po wylaczeniu katodek :P Katodek nie moglem umiescic inaczej, tzn moze i szlo, ale efekt najlepszy (IMHO) wlasnie w takim polozeniu. Swieci i wiatrak i katoda, cienko to widac na fotce z cyfraka, nie oddaje wiernie kolorow. VUmeter jako wskaznik wysterowania dzwieku, nie wiem jak to jest wzmocnione, kumpel mi to robil, podpiete do wyjscia z karty, zasilane 12V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 mam jeszcze pytanie co do termometru bo bardzo mi sie taki podoba - wiem ze KIT mozna kupic w AVT lecz gdzie wtedy czujnik wlozyc ??? tam gdzie jest ta dioda w sockecie ??? w jaki sposob to rozwiazales ?? BTW : niezla masz tempe !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 mam jeszcze pytanie co do termometru bo bardzo mi sie taki podoba - wiem ze KIT mozna kupic w AVT lecz gdzie wtedy czujnik wlozyc ??? tam gdzie jest ta dioda w sockecie ??? w jaki sposob to rozwiazales ?? BTW : niezla masz tempe !! Termometr posiada 4 czujniki. WB , GPU , RAM grafy , HDD Nie mam czujnika w sockecie, termistor jest przyklejony do WB (wiem niedokladna temp, ale mi to wystarcza, mam tez w koncu pomiar z diody 8) ) Sterowany jest dwoma przelacznikami 3 pozycyjnymi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=L@win@h= Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 EJ reed... mam takiego samego szkielecika :)))) tyle ze u mnie siedzi sobie na jazeniowce UV :D Takie fosforyzujace rzeczy fajnie swieca w UV... A co do moda... podoba mi sie... naprawde fajnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 bardzoo fajne podswietlenie - super wygladaja te czerwone kable. dla mnie miod malina. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterq Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 RADIATORKI NA GRAFIE RUUUUUUULEZ 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 A ja mam pytanie co do kolory obudowy, czy była taka orginalnie czy malowałeś? Też myślałem o przemalowaniu na taki kolor tylko niemoge znaleść odpowiedniego odcienia, więc jakbyś mógł to podaj nazwe producenta i nr :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiCi Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 A ja mam jedno pytanko. Mianowicie czy mozna podlaczyc wyswietlacz temperatury pod diode w sokecie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 A ja mam pytanie co do kolory obudowy, czy była taka orginalnie czy malowałeś? Też myślałem o przemalowaniu na taki kolor tylko niemoge znaleść odpowiedniego odcienia, więc jakbyś mógł to podaj nazwe producenta i nr :) Buda oryginalnie byla Silver, jednak w trakcie prac zaszla potrzeba prysniecia jej. Srebrny to IMHO ladny kolor, psiknelem ja wiec znowu na ten kolor. Lakier to spray mlotkowy nitro-kombi szybkoschnacy firmy : D.u.p.l.i. Color mozna nakladac na plastiki bez podkladu (tak pisze) nie wolno zas laczyc z akrylowymi bo sie gryza Dobre i zajebiaszczo wytrzymale spraye robi tez firma MACOTA przeznaczone do malowania felg, twardy i wytrzymaly na scieranie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZOh1w2 Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Z czego zrobiłes ten oplot na kablach ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Z czego zrobiłes ten oplot na kablach ?? Oplot jest oryginalny "zagospodarowalem" a prostownika/zasilacza NOKIA :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Ładnie.... Szkieletorek roxxxxx!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 reed ten zbiorniczek to jest wlasnej roboty ??? czy mozna go dostac gdzies w marketach ?? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 reed ten zbiorniczek to jest wlasnej roboty ??? czy mozna go dostac gdzies w marketach ?? :roll: To pojemnik z markietu, kiedys nawet zapodawalem link do firmy produkujacej. Koszt zaczepisty , chyba 11 zl. Trzeba tylko wylot/wlot i przelotke na kabelek pompki zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Kliknij pojemnik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Oplot jest oryginalny "zagospodarowalem" a prostownika/zasilacza NOKIA :) nie bardzo kumam z czego :oops: to zrobiles? gdzies widzialem w necie ze ktos ciol jakis wezyk i tak nakladal ale nie wiem skad taki wezyk ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span>... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Oplot jest oryginalny "zagospodarowalem" a prostownika/zasilacza NOKIA :) nie bardzo kumam z czego :oops: to zrobiles? gdzies widzialem w necie ze ktos ciol jakis wezyk i tak nakladal ale nie wiem skad taki wezyk ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span>... Ehhh.................. Te koszulki sa oryginalnie przeznaczone do owijania kabelkow. To wyglada jak roorka rozcieta spiralnie, dosc elastyczna ale jednak mocno sprezysta. No i super sie zaklada, bezproblemowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 reed. Zarabiscie sie prezentuje twoja buda. Gratuluje!!! Jest super. bardzo mi sie podoba. Mowisz, ze juz na stale zostala zamknieta? P.S. Bede mial kilka pytan odnosnie WC - moge walic na prv? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Reed !!! :):):) Swietna robota. Ogladalem mnostwo modow bud na coolergalery i po tym co zobaczylem nic mnie nie zaskoczy. Jednak jak sie oglada tamte foty to widac czasem, ze to jakies firmy za cholernie wielka kase moduja (oczywiscie niektore). Ale jak sie widzi Twoja obudowe to odrazu czuc jaka prace w nia wlozyles. Powstawala chyba z pol roku. Ten srodeczek zawsze miales wypasiony i czysciutki. Okno jak okno kto co lubi, kwadrat, kolo, prostokat obojetnie co ale masz w dobrym miejscu. Nie widac dyskow za bardzo za to widac to co najwazniejsze i dlatego bardzo mi sie to podoba. Bravo !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Reed a co ten wyswietlacz wyswietla? Temperaturki? Spoko - masz jakis schemat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Spider czytaj odpowiedzi !! :) Reed napisal co pokazuje te wyswietlacz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Kaeres zawstydzasz mnie :oops: To nic specjalnego, ta moja przerobka. Fakt ze zajelo mi to duzo czasu i pochlonelo troszke kasy :P SpiderMAN Spox , pisz na prv. Termometr pokazuje temperatury : HDD WB GPU i RAMu grafy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 hmmm wc masz, żeby było lepsze chłodznei czy cisza ? bo jak cisza to po co wiatarczki ? nie lepiej neonik... takie moje pytanko małe :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Wiatraczki podejrzewam, ze na HDD :P:P:P A wogole co to sie porobilo z tymi moimi postami :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Mnie się podoba Szczególnie Oświetlenie Ja swoja budę oświetlam neonem :( IMHO katoda daj fajniejszy efekt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 8O jestem pod wrażeniem E X T R A :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Nie ma co po prostu... MIODZIO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...