reed Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 Redd a jakiego zasilacza uzywasz bo moj 300W pewnie za Cienki bedzie :( Ogolnie---- JESTEM NA TAK :) Robi wrazenie...sam robie Case ale chyba spieprzylem bo szybka za duza i dyski widac.... Jade jak na razie, na standardowym HuntKey-u 300W , wymienilem tylko wentyl w nim, bo tamten po miesiacu , czy dwoch doprowadzal mnie do szalu, tylko zasilke bylo cholera slychac. Teraz z Zalmanem F1 jest prawie nieslyszalny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 Cool mod - nic dodać nic ująć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djHaki Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 Dzieki Reed :) teraz wiem na czym stoje.... :)a propos te badziewne zatoki 3.5 cala bede musial usunac<wytne dziady >:) i od razu zrobi sie wiecej miejsca .. A LYZKA NA TO>>>>NIEMOZLIWE :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 jest spox, zaczepisty efekt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 yyyy reed wczesniej sie pytalem ciebie o te Vu meterki - powiedziales ze ci qmpel zlozyl mozesz jakos od kumpla ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> schemat wzmocnienia tego ??? bo ja juz probowalem wlutowac w karte muz lecz jak mi gra , to nic prawie sie nie wychylaja moje wskazoweczki ,widac ze brakuje wzmocnienia ich...... aha , co do termometru , to latwo schemat narysowac w sofcie przeznaczonym do rysowania schematow ideowych (elektronicznych) - ylko nie wiem jak sie nazywa taki prog - a chetnie bym sobie zrobil na podstawie tego schematu termometr bo mi na dysku cos padl S.M.A.R.T i nie mam jak mierzyc jego temperatury Ja też się pod to podczepiam. Poproś kolegę żeby zapodał jakiś schemacik, jakie meterki itp.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 yyyy reed wczesniej sie pytalem ciebie o te Vu meterki - powiedziales ze ci qmpel zlozyl mozesz jakos od kumpla ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> schemat wzmocnienia tego ??? bo ja juz probowalem wlutowac w karte muz lecz jak mi gra , to nic prawie sie nie wychylaja moje wskazoweczki ,widac ze brakuje wzmocnienia ich...... aha , co do termometru , to latwo schemat narysowac w sofcie przeznaczonym do rysowania schematow ideowych (elektronicznych) - ylko nie wiem jak sie nazywa taki prog - a chetnie bym sobie zrobil na podstawie tego schematu termometr bo mi na dysku cos padl S.M.A.R.T i nie mam jak mierzyc jego temperatury Ja też się pod to podczepiam. Poproś kolegę żeby zapodał jakiś schemacik, jakie meterki itp.... Jak go dorwie to poprosze. U mnie uklad juz zdemontowany, nie podobal mi sie jednak, tak do konca, zakladam LCD, to o wiele praktyczniejsze. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 yeah! ja też LCD - już jutro :) ...normalnie sie posikam ... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 A ja robie i LCD i meterki. LCD /mimo że mam desktopa i jest dobrze widoczny/ zrobie zewnętrzny i ustawie gdzieś koło monitora. Vu meterki zapodam do budy lub też do takiej samej obudowy jak LCD i będą 2 segmenciki. Do lcd mam już prawie wszystko, z wyjątkiem samego lcd /już powinien być w łapkach Poczty Polskiej/ i obudowy, ale to najmniejszy problem. Załatwiłem sobie bardzo fajny włączniczeq gumowy i wodoszczelny - jakby ktoś miał ochotę go zobaczyć to mogę zapodać fotkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 A ja robie i LCD i meterki. LCD /mimo że mam desktopa i jest dobrze widoczny/ zrobie zewnętrzny i ustawie gdzieś koło monitora. Vu meterki zapodam do budy lub też do takiej samej obudowy jak LCD i będą 2 segmenciki. Do lcd mam już prawie wszystko, z wyjątkiem samego lcd /już powinien być w łapkach Poczty Polskiej/ i obudowy, ale to najmniejszy problem. Załatwiłem sobie bardzo fajny włączniczeq gumowy i wodoszczelny - jakby ktoś miał ochotę go zobaczyć to mogę zapodać fotkę. Zapodaj, z cena i miejscem zakupu :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 eeeeeee".....powalają mnie takie topiki....." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Cena przełącznika około 7pln + 2zl za gumkę. Dlaczego tak drogo :?: Mój znajomy, który produkuje profesjonalny sprzęt dla straży wodnej i uważa, że te są najlepsze. Ten który ja mam jest tajwański /najlepszy/, ale teraz juz podobno ich nie ma, ale francuskie które są koloru niebieskiego są równie dobre i jednostykowy kosztuje 5,20 / mój jest dwustykowy/. Adres strony firmy w której można dostać te francuskie to: www.euroelektronika.pl Kupić je można na warszawskiej giełdzie elektornicznej /niedaleko komputerowej w podziemiach/. Fotki: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Tez bym chcial takiego LCD'ka. Ile to kosztuje i moze ktos poda linka do jakis schematow lub cos w tym stylu. No i jeszcze oprogramowanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Reed to są stare zdjećia nie?BO pamietam jak gdzies pisałeś że masz blok nukleona, mobo epox RDA a na zdjeciach są inne części.Ale mod jest spoko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Reed to są stare zdjećia nie?BO pamietam jak gdzies pisałeś że masz blok nukleona, mobo epox RDA a na zdjeciach są inne części.Ale mod jest spoko. Tak, to sa fotki ze stara konfiguracja. Nowa jest opisana pod linkiem z configiem. Fotki uaktualnie, ale dopiero jak qmpel pozyczy mi cyfraka :? Z/do nukleona mam wyprowadzone wszystkie 3 roorki, nie stosowalem trojnika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Reed to są stare zdjećia nie?BO pamietam jak gdzies pisałeś że masz blok nukleona, mobo epox RDA a na zdjeciach są inne części.Ale mod jest spoko. Tak, to sa fotki ze stara konfiguracja. Nowa jest opisana pod linkiem z configiem. Fotki uaktualnie, ale dopiero jak qmpel pozyczy mi cyfraka :? Z/do nukleona mam wyprowadzone wszystkie 3 roorki, nie stosowalem trojnika. A jak temperatura? Ja dam do swojego nukleona zamiast trojnika 2 chlodnice na wyjsciach. Bedzie git. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Reed to są stare zdjećia nie?BO pamietam jak gdzies pisałeś że masz blok nukleona, mobo epox RDA a na zdjeciach są inne części.Ale mod jest spoko. Tak, to sa fotki ze stara konfiguracja. Nowa jest opisana pod linkiem z configiem. Fotki uaktualnie, ale dopiero jak qmpel pozyczy mi cyfraka :? Z/do nukleona mam wyprowadzone wszystkie 3 roorki, nie stosowalem trojnika. A jak temperatura? Ja dam do swojego nukleona zamiast trojnika 2 chlodnice na wyjsciach. Bedzie git. 12x166 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...