ra-v Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 (edytowane) Witam, wykonałem pływającą ramke za pomocą <iframe> jednak chciałbym teraz zmienić jej scrol, na inny kolor, czy dasię to wykonać ? tzn wiem że się da, tylko jeli ktoś malinka gdzie jest to dobrze wytłumaczone, to błbym wdzięczny Edytowane 28 Czerwca 2006 przez ra-v Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 NIe wiem w czym piszesz tą stronę, ale jesli uzywasz html/xhtml i css to scrolli kolorowac sie nie da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 (edytowane) Jakto się nie da. Przecież w CSS można to napisać. Tylko, ze będzie to działało pod IE. Edytowane 28 Czerwca 2006 przez Prog Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 To juz nie jest CSS, bo w zadnej wersji CSS tego nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 jest.. w MSCSS :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...