Sarkazz Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Co sądzicie o asmax br 604 ? Podobno dobry ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Co sądzicie o asmax br 604 ? Podobno dobry ;)Praktycznie to samo co D-Link 604. Oba są dobre jak za swoją cenę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Praktycznie to samo co D-Link 604. Oba są dobre jak za swoją cenę... mowa o dlink Lukasrz: (16:11) badziew;] Lukasrz: (16:11) 3 mi padly w pol roku ... Lukasrz: (16:11) asmax br 604 Lukasrz: (16:12) podobny do dlinka ale juz mi rok chodzi albo dluzej Na dlinka wszędzie narzekają ;> Linksys/Asmax kupię i tyle B) Chociaż ten pentagram kusi... Dobre, polskie, i może nie tak awaryjne jak ta reszta :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 (edytowane) Z tymi D-Linkami to pewnie zależy od serii itd. Ja mam swojego już chyba 2 lata i chodzi bezbłędnie... Ogólnie ostatnio się poprawili i już nie ma takich padów sprzętu jak kiedyś (to samo tyczy się stabilności). Każdy poleca co ma... Co do Pentagrama to na tle konkurencji oprócz wysokiej ceny i gwarancji door-to-door niczym specjalnym się nie wyróżnia. Edytowane 29 Czerwca 2006 przez PartyBOY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...