clooney Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Nie wiem, czy ktoś zauważył, że na oficjalnej stronie Gigabyta ten (F10) BIOS nie jest dostępny 8O ( BIOSY dla VKT400 ). Natomiast jest dostępny od kilku dni poprzez programik Gigabyte @BIOS Writer for Win.. 8O podczas updete'u przez Internet. Trochę to dziwne... 8O :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 hm ja też zaglądałem i nie ma , a jedenak wole robićflash klasycznie pod dosem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 ja tam przyzwyczaiłem się do flaszowania przez Internet (Dual-Bios + UPS rulezz :!: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Na Dual biosie spoko można robić update w windzie. Jescze jak 2k albo xp to spoko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crategus Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 ja tam sciagnalem ten F10 i jest spox, wszystko w koncu gra (F5 dawal 1,85V dla TBreda) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...