Bil Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Grzebalem cos tam i poprostu wszystkie ikony znikly z pulpitu prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 PPM => rozmiesc ikony wg=> pokaz ikony pulpitu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bil Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 nie wiem o co ci chodzi co to jest ppm przepraszam juz wiem co to jest ppm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efyr Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 (edytowane) PPM = Prawy Przycisk Myszy Klikasz gdzieś na pulpicie i z tego menu co wyskoczy po tym kliknięciu wybierasz już lewym przyciskiem to co Ci Niemiec napisał Edytowane 28 Czerwca 2006 przez Efyr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 nie wiem o co ci chodzi co to jest ppm przepraszam juz wiem co to jest ppm jak nei wiesz co to PPM to sprawdz RMB [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...