raki Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Mam AXP 1700 stepping B0 wycisnełem już 1.97 Ghz (na Solteku SL-75FRN-L) przy takich ustawieniach FSB-180 i napiecie na 1.75V. Powiedzcie mi czy jak podniose jeszcze napiecie czy to cos da? A jak daje FSB powyżej 180 to kiszka wogule nie rusza... da sie to jakos jeszcze podniesć(FSB) ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 MOże przy fsb 180 coś ci nie wyrabie ?? chociaż jeszcze powinno chodzić, może faktycznie procowi brakuje prądu, czasami problemem może być zasiłka która nie trzyma napięć w normie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 zalezy jakie masz chlodzenie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowall_PTK Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Powiem z własnego doświadczenia: podnoszenie napięcia na procu w pewnym momencie daje skutek odwrotny do zamierzonego :( W najgorszym przypadku można spalić lub przypalić proca. Ja przypaliłem k6-2 350. Teraz pracuje max 333 a pracowała na 400 jak jeszcze moja nie była. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...