_Paulo_ Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Witam! Otoz kupilem sobie kamerke internetowa Media Tech MT4005 bez wbudowanego mikrofonu. Uzylem jej tylko raz do wideokonferencji poprzez skype i mam problem. Otoz gdy rozmawiam przez oddzielny mikrofon i wlacze kamere to dzwiek przerywa a gdy wylacze kamere i rozmawiam tylko przez mikrofon oddzielny, to dzwiek idzie caly czas i nic nie przerywa. Czy jest to wina za slabego lacza internetowego a konkretniej predkosci wysylania(Chello 1mbpsDownlod 128kbsUpload)??Z gory dziekuje za pomoc i Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Byloby dobrze jakbys podal bitrate dzwieku i obrazu. Ale na 99% to kwestia lacza, 128kbs uploadu to za malo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Paulo_ Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Ok, dzieki. W kazdym razie teraz jak zadzwonilem to normalnie bylo wsyzstko slychac :? Nie mam pojecia czego to moze byc wina ale na 100% musze sie dowiedziec w Chello czy mozna zwiekszyc upload. W kazdym razie dzieki. Jak bedzie jeszcze jakis problem to dam znac. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) Ja uważam, że jednak nie do końca to wina łącza. Mi na neo 512 telekonferencje chodzą bezproblemowo! Edytowane 30 Czerwca 2006 przez mrjeremiasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Paulo_ Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Teraz u mnie tez konferencje chodza bezproblemowo, wiec nie wiem czego to byla wina ;) Moze byly bardzo obicazone serwery i wogole. Konferencje prowadze przez skajpa i tylko i wylacznie tutaj ten problem wystapil raz. Nie wiem jak na innych programach bo jeszcze nie sprawdzalem oprocz skajpa. A Ty jakiego programu uzywasz??Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...