Skocz do zawartości
Carson

K300i Nie Laczy Sie Z Kompem

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem z tym telefonem. Juz dostaje k....cy, nie moge nawiazac polaczenia z kompem przez kabel. Telefon dostalem od siostry, wczesniej wszystko bylo ok, laczyl sie przez kabel usb i normalnie mozna bylo wszystko zgrywac. Jakis czas temu siostra kupila sobie innego se i tego dala mi. I telefon juz sie nie laczy z kompem. Probowalem juz doslownie wszystkiego: ustawienia portow, czyscilem styki, sprawdzalem juz chyba wszystkie dostepne programy do przesylania plikow, kupilem kabel pod com'a i nic ;( Oddalem telefon do serwisu i dzisiaj do mnie wrocil, w opisie naprawy jest napisane: naprawa interfejsu, telefon jak sie nie laczyl z kompem tak nie laczy sie nadal. Nic nie naprawili. Oczywiscie telefon jest sprawny, przesylalem pliki (w dwie strony) miedzy moim a innym SE przez podczerwien, ale za cholere nie wykrywa go komp, inny egzemplarz (kumpla k300i) wykrywa bez problemu. Czy ktos moze mi pomoc ? Bo juz nie wiem co moze byc grane.

Edytowane przez CarsonPoland

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość lechu1777

Przez USB jak chcesz to usuń cały soft SE łącznie ze sterownikami i rejestrem i spróbuj zainstalować sam sterownik najnowszy, powinno chodzić...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie powinno i nie chodzi. Dzisiaj przeinstalowalem system i jest to samo. To nie jest glupi problem w ktorym chodzi o dobre zainstalowanie sterownikow, moj telefon jest chyba zwalony a te cwoki w serwisie nawet nie potrafia tego naprawic, wgrali mi nowy sofcik i mysla ze bede biegal happy :mur: nie wiem co mam robic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi