D2mian Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Witam! Jako, że do dnia zero już coraz bliżej wpisujcie się tutaj kto będzie jechał na zjazd PurePC. Jeśli planujecie zabrać swoją drugą połowę (mile widziane) to również się wpisujcie. A i jeszcz jedno, piszcie kto jedzie z danego miasta i czym (PKS,PKP, inne) Pozdrawiam Ja jadę na 100% wraz z "żoną". W końcu poznam romka i reszte ekipy na żywo. Oczywiście śmigam ze Szczecina albo z marco autem a jak nie to PKP :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 (edytowane) Ja jade z Wrocławia Głównego PKP. Sam, chyba że ew. spotkam się z kimś w pociągu :) Lub jeśli ktoś będzie przejeżdzął przez moja mieścine samochodem, to z miłą chęcią mogę się zabrać (ofkoz. zwróce koszty itp. :) ). Edytowane 28 Czerwca 2006 przez janio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Hmm ja jako organizator i człowiek od wielu spraw pojawiam się wcześniej bo jest trochę przygotowania. Jade zapewne wozem, aby pozabierać trochę sprzętu na impreze. Jadę 11 lub 12 sierpnia no i wracam 20 sierpnia w nocy do Warszawy. Rozmawiałem właśnie z Samhainem i okazało się, że jednak najtaniej i najwięcej będzie noclegów 3-osobowych. Dokładny cennik noclegów innych znajdziecie pod poniższym linkiem: http://www.pg.gda.pl/osiedle/cen.shtml Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 mam pytanko czy ktoś się wybiera z okolic Jarocina, Kalisza, Ostrowa Wlkp? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JejoX Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 A ja tak bardzo chce jechac na ten zjazd :sad: Rezygnuje z emigracji zarobkowej! :wink: Ahh..z Tarnowa to kawał drogi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 to Rafale powiedz jeszcze w ktorym DS nas umieszcza, bo rozbieznosci cenowe sa dosc znaczne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Kurcze właśnie nie wiem. Ja organizuje dla Was rozrywkę czyli Overclocking i możliwość dobrej zabawy wieczornej. Noclegi i organizacja konkursów, rozstawienie stoisk itp. to działka Samhaina, bo przecież to jego zjazd. My jako serwis jesteśmy tylko partnerem strategicznym a nie główną organizacją. Wszystko zapewne będzie wiadomo pod koniec lipca więc i tak będzie trochę czasu na ustalenie na którą strone zasypiać :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Jestem ze stargardu, Masz moze marco jedno miejsce w samochodzie jeszcze ?;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Janio nie mięknij, pojedziemy PKP, całkiem niezła ekipa się szykuje. Przynajmniej w PKP idzie się wyspać, w aucie nie dam rady. Jakby co to z forum RN też jest parę osób. zbieramy siędo kupy i jadymy Zenuś jadymyyy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Ja z harym prawdopodobnie ruszymy z pomorza zachodniego PKP, jakby ktos z tych stron jechal to niech podbije do nas :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Ja jade PKP z Olsztyna, mam nadzieje ze nie sam ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Ja jadę ze Skarżyska-Kam, pewno PKP, chyba, że ktoś z południa (z Krk albo skądś) będzie jechał i bedzie miał 2 miejsca wolne to chętnie sie zabiorę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Będe na 100% wraz z moja dziewczyna. Z racji mojego aktualnego miejsca pobyru (łeba) bede jachal przez Lębork i mam tylnie siedzienie w samochodzie wolne ;) no moze jeszcze bagażnik :] moge kogoś z tej trasy zabrać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Heh, zjazd oczywiście wtedy kiedy ja będę z drugiej strony Polski... ciekawe czy kiedyś mi się uda pojawić... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 A kto z Warszawy jeszcze sie zabiera? Chciałbym sie pojawić na zjeździe ale samemu nie chce mi sie jechać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merovingian Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 no proszę, jak miło - zjazd w Gdańsku, mmmm :) Są tutaj jacyś ludzie z Gdyni może? Ja się bym chętnie zabrał, nie powiem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Ja jadę ze Skarżyska-Kam, pewno PKP, chyba, że ktoś z południa (z Krk albo skądś) będzie jechał i bedzie miał 2 miejsca wolne to chętnie sie zabiorę :)Mieszkam blisko Ciebie, więc można będzie pomyśleć nad wspólnym wyjazdem:> Ale to jeszcze zobaczymy jak się wszystko ułoży. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Tylko żeby z tych zapowiedzi Waszych coś wyszło :] Do zobaczenia na zlocie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Nie chcę nic wypominać, ale w zeszłym roku miałeś nie jechać a pojechałeś, więc żeby nie było na odwrót:> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 (edytowane) Mieszkam blisko Ciebie, więc można będzie pomyśleć nad wspólnym wyjazdem:> Ale to jeszcze zobaczymy jak się wszystko ułoży. Uh, też prawda :) Masz może samochód ? Bo chciałem chłodzenie też zabrać :rolleyes: Edytowane 29 Czerwca 2006 przez LukeXE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Ja będę na 100%. Brać swój komputer, może nie jest to rakieta, a do tego mod jest średni na jeża, ale czy się przyda ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Uh, też prawda :) Masz może samochód ? Bo chciałem chłodzenie też zabrać :rolleyes:Mam, ale nie wiem czy nim będe jechał, bo bardzo prawdopodobne, że dojdzie do sprzedaży. Jak będzie coś bliżej zlotu to pogadamy o tym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 bardzo mala szansa ale moze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 jade raczej na 100% gdansk jest bliziutko :) nawet na upartego moge w domu nocować :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 poca E-Klass owner bedzie ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D2mian Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 No to widzę że całkiem pokaźna ekipa przyjedzie na zlot :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Skoro wszyscy jadą to.... mnie nie bedzie :D . Bede smazyc dupsko nad morzem... tylko troszke cieplejszym :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 A kto z Warszawy jeszcze sie zabiera? Chciałbym sie pojawić na zjeździe ale samemu nie chce mi sie jechać.Ja też sie pisze jak by co, więc pisać na pw ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) el0 Śląsk!! - nasz pociąg omija Wawe szerokim łukiem ;) Edytowane 30 Czerwca 2006 przez Soker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Ja bede :D wkoncu mam blizutko tzn jakies 70 km ale dam rade :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...