ent Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 hary86 >> to ze kac moralny jak i fizyczny z powodu wylupania sporej ilosci beero Cie meczy to nie znaczy ze musisz brednie na publicznym forum wypisywac, uspokoj sie odetchnij, zejdz na dol do monopolowego kup sobie czteropak i zmien opis na GyGy bo bardzo pesymistyczny jest <_< B-) Jesli ktos bedzie sie ciagnal z zachodniopomorskiego to zapraszamy zeby dolaczyc do mlodziezowej ekipy w postaci hary + ja :wink: - planowany srodek transportu to PKP (2 lub 3 przesiadki i dojedziem :D). Rok temu mowilem , "pojade za rok" , teraz sytuacja sie powtarza :POd gadania nic sie samo nie zrobi :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 ale ze szczecina do wawy na koncert guns n roses pojechalem sam ;p , ale to byla duzo wieksza motywacja :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 hary86 >> to ze kac moralny jak i fizyczny z powodu wylupania sporej ilosci beero Cie meczy to nie znaczy ze musisz brednie na publicznym forum wypisywac, uspokoj sie odetchnij, zejdz na dol do monopolowego kup sobie czteropak i zmien opis na GyGy bo bardzo pesymistyczny jest <_< B-)Mie się kac po bero nie ima ostatnio :P A pozatym to w tym smutnym jak nie powiem co miescie po 22 nie ma otwartych monopolowych :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drejfus Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Witam. Bedzie moze ktos juz w czwartek?? bo ja tam zawitam kolo 13.00 na Gdansk Glowny :) i pewnie sie bede nudzil wiec na piwo mozna skoczyc... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hipoll Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 zalapiesz sie jeszcze na jarmark wiec piwka sie bedzie mozna napic za kazdym rogiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 (edytowane) Moze mi ktos powiedziec dokladnie jakie atrakcje sa planowane na niedziele ? Ln2 czy tez suchy lod beda ? Kto wpadnie z konfigiem z zamiarem ostrego krecenia go ? :D Jakies konkursy O/C sa planowane ? Czy walki Conroe w SuperPI (z dopuszczalnym dowolnym chlodzeniem :lol: ) ? :D dzieki pozdrawiam piotres Edytowane 10 Sierpnia 2006 przez piotres Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Atrakcje beda napewno piotres, mozesz mi zaufac ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Atrakcje beda napewno piotres, mozesz mi zaufac ;) atrakcji bedzie duzo. moze nie bedzie Powerka biegajacego ze szczotka od kibla, ale tez bedzie fajnie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 atrakcji bedzie duzo. moze nie bedzie Powerka biegajacego ze szczotka od kibla, ale tez bedzie fajnie :DTaaa. I pocieszającym jest fakt, że jako, iż gościmy w Gdańsku nie będzie kilometrowych poszukiwań czynnego sklepu ;))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Taaa. I pocieszającym jest fakt, że jako, iż gościmy w Gdańsku nie będzie kilometrowych poszukiwań czynnego sklepu ;))) o tak !!! i po tych poszukiwaniach nie okaze sie, ze to czego potrzebowalismy jest pod reka :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Rok temu byly problemy, wiec lepiej sie wczesniej zaopatrzyc - sklepy do 22 :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Kto wpadnie z konfigiem z zamiarem ostrego krecenia go ? :DTen kto może czyli redakcja purePC jeśli im się bedzie chciało dodatkowo swój cfg targać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 a jak osoby z poza redakcji przywioza jakies zabawki, to beda dopuszczone?? :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 (edytowane) Tylko nie zapomnij agregatu i stolika ;) jak chcesz sie tam rozłozyc A tak na serio to z tego co wiem to nie, ale trzeba pytać romka Edytowane 10 Sierpnia 2006 przez torque8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Z tego co wiem, to niezabardzo zwykle uzyszkodniki moga sprzet targac ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 (edytowane) Nie Niemiec, ci co nie są z redakcji będą tylko pić mogli :D Edytowane 10 Sierpnia 2006 przez hary86 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Nie Niemiec, ci co nie są z redakcji będą tylko pić mogli :DCzego chcieć wiecej ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Z tego co wiem, to niezabardzo zwykle uzyszkodniki moga sprzet targac ;) moga, kto im zabroni ? inna sprawa ze raczej nie beda mieli mozliwosci odpalenia, dojscia do strefy zero z ln2 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Z tego co wiem, to niezabardzo zwykle uzyszkodniki moga sprzet targac ;) to nei bede targal :P Nie Niemiec, ci co nie są z redakcji będą tylko pić mogli :D wystarczy [; Czego chcieć wiecej ;) dokladnie :D moga, kto im zabroni ? inna sprawa ze raczej nie beda mieli mozliwosci odpalenia, dojscia do strefy zero z ln2 :P Ty zdaje sie mostek do SLI chciales :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Tzn. może tak żeby nie było tak jakoś że my tylko "pić" będziemy to w sumie można powiedzieć że będziemy się podkręcać i chłodzić profesjonalnym płynem :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Taaa. I pocieszającym jest fakt, że jako, iż gościmy w Gdańsku nie będzie kilometrowych poszukiwań czynnego sklepu ;))) Taaa, a gośliliśmy we Wrocku, i znaleźć czynny sklep to ... zresztą Rybcia wie osochosi ;] : > Będziemy pić, ... sok marchwiowo-owocowy : > Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Taaa. I pocieszającym jest fakt, że jako, iż gościmy w Gdańsku nie będzie kilometrowych poszukiwań czynnego sklepu ;))) tak jak janio pisal, drylowalismy ladny kawalek wrocka w poszukiwaniu monopola, nie wiem ktora to byla, ale chyba po 12 cos kolo 2 :P ale znalazlem, ale byl ogromny problem z powrotem :D ale to co, jak sie bawic to sie bawic to nei bede targal :P wystarczy [; dokladnie :D Ty zdaje sie mostek do SLI chciales :P se kupilem mobacza asusa to se mam juz mostka :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 tak jak janio pisal, drylowalismy ladny kawalek wrocka w poszukiwaniu monopola, nie wiem ktora to byla, ale chyba po 12 cos kolo 2 :Pryba cos chyba nie tak -->> jak ja z tomcatem i Ryskiem spadalem od stolika bylo przed 12, a Ty zdazyles juz wrocic z monopola :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 ryba cos chyba nie tak -->> jak ja z tomcatem i Ryskiem spadalem od stolika bylo przed 12, a Ty zdazyles juz wrocic z monopola :D nieważne :P , w każdym razie było późno i zegarek sypał artami :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizardus Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 (edytowane) ja mam lamerskie pytanie: na zjezdzie bedzie sporo przedstawicieli (stanowisk) popularnych sklepow online bedzie mozna cos kupic czy tylko pojedyczne sztuki na ladzie.w gablocie do ogladania i reklamowania zakupow online? Edytowane 13 Sierpnia 2006 przez Lizardus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Dla ludzi z Dolnego Śląska jedziemy pociągiem o 23:10 z Wrocławia. Czekam na was w McDonaldzie od godz. 21:15. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Można powiedziec ze zapowiada sie ciekawa impreza. Naprzeciwko namiotu naszego jest ogródek z piwem ;] /poca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Pijaki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 (edytowane) Pijaki... Abstynent ;]]] Za 2 godz. spadam na trajna, a jutro willkomen danzig und lots of beer :D Edytowane 17 Sierpnia 2006 przez janio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boczi Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zapewne dobrze rozumiem, ale się upewnię: Trzeba być tam zarejestrowanym, wykupić to co trzeba. Trochę głupie pytanie - A czy można po prostu wpaść w gościnę, na np. godzinkę, obejrzeć itd.? Przepraszam, czas mnie goni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...