grzegrz Posted June 30, 2006 Report post Posted June 30, 2006 ja jeszcze nie wiem...a bym sie zabrał. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
aerial Posted July 1, 2006 Report post Posted July 1, 2006 No ja pewnie nie przegapie - blizej byc nie moze :) Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
victor89 Posted July 1, 2006 Report post Posted July 1, 2006 (edited) DLACZEGO... DLACZEGO na drugim końcu Polski :] jestem w tamtych STRONACH* ale od 1 do 13 sierpnia ;] * :D Edited July 1, 2006 by victor89 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
HUD Posted July 1, 2006 Report post Posted July 1, 2006 Będe w pucku od 17-20 w pucku całkiem blisko ale pojechać tam napewno nie będe mógł ze względu na ragaty ;/ ;/. Jak by to było tydzien wczesniej to idealnie bo wtedy jestem w gdyni ;] ;]. to może tydzien wczesniej ;]?? Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
msn Posted July 1, 2006 Report post Posted July 1, 2006 (edited) niestety mam kawałek, bo 370km ale będę na 100% i pewnie z obudową Edited August 11, 2006 by malkstons Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
jvt Posted July 1, 2006 Report post Posted July 1, 2006 Gliwice/Tarnow, bo mniej wiecej w polowie sierpnia czeka mnie przeprowadzka ;D ale nie wiem niestety kiedy dokladnie... Sam juz nie wiem czy rzucic ta willa o sciane ;) i jechac z wami, bo chetnie bym w koncu pojechal na jakis zjazd zeby poznac ludzi z PurePC. Jest ktos z fura z moich okolic? G-ce lub Tarnow :) DLACZEGO... DLACZEGO na drugim końcu Polski :] jestem w tamtych sromach ale od 1 do 13 sierpnia ;] Jakich sromach do diaska? :lol: Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
victor89 Posted July 1, 2006 Report post Posted July 1, 2006 Będe w pucku od 17-20 w pucku całkiem blisko ale pojechać tam napewno nie będe mógł ze względu na ragaty ;/ ;/. Jak by to było tydzien wczesniej to idealnie bo wtedy jestem w gdyni ;] ;]. to może tydzien wczesniej ;]??Mhm - tydzień wczej i będzie o jednego wiktora więcej ;) Jakich sromach do diaska? :lol:Stronach... :D dzieki - poprawiłem Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
oldskul Posted July 1, 2006 Report post Posted July 1, 2006 (edited) Pojechałbym, ale za daleko, nie mam kasy i rodzice by mnie pewnie nie puścili :( Kto przytuli? Edited July 1, 2006 by Spylon Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
KamilM Posted July 1, 2006 Report post Posted July 1, 2006 Hmm, w tym czasie będę niestety w Mielnie :(. A szkoda, bo bym poznał ziomow z PurePC :). Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
zavader Posted July 1, 2006 Report post Posted July 1, 2006 Bede na 100% ;]] Daleko bede miec, bo ze Stolicy bede jechał, ale jakas ekipa na pewno mnie przygarnie :] Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Miazga82 Posted July 1, 2006 Report post Posted July 1, 2006 (edited) Daleko bede miec, bo ze Stolicy bede jechał, ale jakas ekipa na pewno mnie przygarnie :]Ja czekam na to samo :P Jak będziesz mieć jakiś transport to może daj znać, chętnie bym skorzystał. :) Edited July 2, 2006 by Miazga82 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
maly86 Posted July 2, 2006 Report post Posted July 2, 2006 Mam 65 km do Gdanska takze bede na 99%, o ile mnie nie zatrzyma sila wyzsza :). Do zobaczenia na miejscu :wink:. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Gucio89 Posted July 3, 2006 Report post Posted July 3, 2006 Hmmm skad jestes?? ;] bo tez mam mniej wiecej taki kwawalek do gdanska :D Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Jabar83 Posted July 3, 2006 Report post Posted July 3, 2006 Hmm mam rodzinke w Gdansku i to by mi pasilo. Gorzej jest ... z praca, bo jestem zawalony robota na kilka miechow i jeszcze mam spore zaleglosci; do tego dziewczyna niebardzo chce jechac... wiec na 50% moze sie zjawie. Jak bede mial do dyspozycji samochod (o ile mojej polowce nie bede musial zostawc) to moge kogos zabrac, ale bedzie sie musial dorzucic do bajury. Zrobcie kiedys zjazd gdzies w Łodzi gdzie kazdy bedzie mial blizej :D Pozdrawiam i mam nadzieje ze poznam Romka i innych a nawet Grzesia rocznik 90 ;) Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
kszonek Posted July 3, 2006 Report post Posted July 3, 2006 ja bede, bo w koncu takiej imprezy tak blisko przegapic nie mozna..... a z wami spac nie bede, wracam codziennie do domku, bpo jeszcze mnie zgwalcicie w tym akademiku czycuś :lol: nie no poprostu szkoda mi kasy :P ale na jakies jedno piwko pojsc bede mogl wieczorkiem. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Grzechu_1990 Posted July 3, 2006 Report post Posted July 3, 2006 (edited) nawet Grzesia rocznik 90 ;)Aż sie zawstydziłem :-P Jak mnie ktoś zabierze to sie zabiore, może razem z Miazga82, Neo_x'em i zavader'em. Edited July 3, 2006 by Grzechu_1990 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
maly86 Posted July 3, 2006 Report post Posted July 3, 2006 Hmmm skad jestes?? ;] bo tez mam mniej wiecej taki kwawalek do gdanska :DOj w Twoim miescie czesto spedzalem wakacje, na plazy no i w morzu... Dobra tez czasami w pub'ach :wink: :). Jestem z Kaszub, ale to w zupelnie innym kierunku niz Ty :wink:. Chyba, ze chcesz nadrobic jakies 100 km, potem jeszcze 60 km do Gdanska :lol:? Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
torque Posted July 7, 2006 Report post Posted July 7, 2006 (edited) Ja bym chetnie pojechał ale to drugi koniec Polski, jeszcze zobaczymy jak to bedzie. Jak by sie ktos z małopolski wybierał (no i mi do tego czasu uda sie zdobyc kase :) ) to niech da znac, chetnie bym wszystkich poznał. Aha jak za rok ma byc gdzies na południu to jestem w stanie tyle przeczekac ;) Edited July 7, 2006 by torque8 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Drozda Posted July 7, 2006 Report post Posted July 7, 2006 (edited) Jak coś ja tez z Wawy jestem wiec jak coś mogę dołączyć do paczki Wawa Team ;) Edited July 7, 2006 by Drozda Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
kamilo23 Posted July 8, 2006 Report post Posted July 8, 2006 Kurde tak chciałem w tym roku pojechac i pewnie nic z tego nie bedzie mam ponad 800 kilometrów :mur: Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
narcyz Posted July 8, 2006 Report post Posted July 8, 2006 Jak mi zrobicie na moim podwórku przed domem i przyślecie imienne zaproszenie to jest pewna szansa że się pojawię. Ludzie ogarnijcie się:> Jak ktoś chce, to i tak przyjedzie, a jak rzeczywiście jest to dla niego przeszkoda to niech nie narzeka. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
maly86 Posted July 8, 2006 Report post Posted July 8, 2006 Kurde tak chciałem w tym roku pojechac i pewnie nic z tego nie bedzie mam ponad 800 kilometrów :mur:Do Twojego miasta Kamilo23 nigdy nie zawita forum :lol: :D. A ja w pelni szczescia bo to jest najblizszy zlot, od 2002 roku :wink:. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
D2mian Posted July 20, 2006 Report post Posted July 20, 2006 Niestety z braku wolnego oraz wysilonego budżetu muszę z przykrością stwierdzić że nie pojawię się na zlocie :( Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
LukeXE Posted July 20, 2006 Report post Posted July 20, 2006 Ja także sie nie pojawie, problem z transportem, chyba ze ktoś mnie zabierze ze sobą :( Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Proofit Posted July 20, 2006 Report post Posted July 20, 2006 Ja mam całkiem blisko, 43 km. :D Może się zjawię ;) Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Heat Posted July 20, 2006 Report post Posted July 20, 2006 Oj bardzo chcialbym sie pojawic na kolejnym zlocie ale chyba w tym roku odpadne niestety :( A szkoda bo poprzedni byl zacny ;] Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Niemiec Posted July 20, 2006 Report post Posted July 20, 2006 ani mi sie waz sie nie zjawiac, bo zle sie to dla Ciebie skonczy :P Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Miazga82 Posted July 20, 2006 Report post Posted July 20, 2006 ani mi sie waz sie nie zjawiac, bo zle sie to dla Ciebie skonczy :PHeheh ... wszędzie sie tylko szantażują. Na mnie sie juz też uwzięli. Poca wyskoczył żebym mu dupcię całował, a Romkowi mam piwo stawiać :lol2: Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
mar_cin Posted July 20, 2006 Report post Posted July 20, 2006 hm, moze bycmoze ... jeszcze nic nie wiem o tych dniach (m in grafik w robocie) ale sie zapytuje ... jakas ekipa z Łodzi sie formuje ?:P;] Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
kszonek Posted July 20, 2006 Report post Posted July 20, 2006 Heheh ... wszędzie sie tylko szantażują. Na mnie sie juz też uwzięli. Poca wyskoczył żebym mu dupcię całował, a Romkowi mam piwo stawiać :lol2: to bedziesz czy nie bedziesz? :P Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...