Gumis88Krk Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Potrzebuje pomocy w wyborze laptopa, poszukuje cos z tanszych wersji, nie chce do grania, bo czasy grania mam juz za sobą, bardziej mi potrzebny do internetu, jakiegos programu graficznego(pinnacle itp.) zeby sobie jakos radził z tym: wymagania jakie mam co do niego to żeby mial nagrywarke dvd, wi-fi i sieciowke, i matryce min 15" mam namysli coś takiego: Acer TravelMate 2433NWLMi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 (edytowane) Potrzebuje pomocy w wyborze laptopa, poszukuje cos z tanszych wersji, nie chce do grania, bo czasy grania mam juz za sobą, bardziej mi potrzebny do internetu, jakiegos programu graficznego(pinnacle itp.) zeby sobie jakos radził z tym: wymagania jakie mam co do niego to żeby mial nagrywarke dvd, wi-fi i sieciowke, i matryce min 15" mam namysli coś takiego: Acer TravelMate 2433NWLMi 1. Tylko nie Acer 2. 256mb ram do pinnacle to chyba żart proponuje: Fujitsu Amilo PRO V2030 15" lub Fujitsu Amilo PRO V2035 15.4" poszukaj na necie, na pewno znajdziesz taniej Edytowane 29 Czerwca 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...