JacekN8 Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Chce wyjechać na tydzień na wakacje tylko nie wiem gdzie. Londyn i cała Wielka Brytania odpada bo jest przepełniona polakami i to jeden wielki "pracodawca", Niemcy także. Rzym jak najbardziej, Paryż... nie moge sie zdecydować :mur: . Ameryka także odpada, brak wizy :razz: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 W kosmos se polec... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 ja bym pojechał tu: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/comm...c/c8/Delos2.jpg http://free.polbox.pl/3/32hdw/lewa/Delos.htm :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 W kosmos se polec... :lol: :lol: :lol: // Chcesz jechac na tydzien pracowac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus120 Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 "Lece na Last Minute! Cała Samoobrona tam leci. Podobno to ładna wyspa jest." A. Lepper(w parodii politycznej pod koniec programu Szymon Majewski Show) :) Polecam Norwegie i te fiordy... mhmmm, piękno. Stolica Norwegii też jest niczego sobie. Za 3 lata jade tam na stałe :). Już się nie moge doczekać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Chcesz jechac na tydzien pracowac?Dlaczego tak myślisz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 (edytowane) W kosmos se polec... :lol: :lol: :lol: // Może Hiszpani, Portugalia ;) Edytowane 29 Czerwca 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 (edytowane) Polecam Norwegie i te fiordy... mhmmm, piękno. Stolica Norwegii też jest niczego sobie. Polecam norwegie, wszyskto fajnie, a te fiordy to mi z reki jadly :wink: Edytowane 29 Czerwca 2006 przez kardas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Nie lepiej było zapytać w temacie: Wakacje -_- ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 ...a te fiordy to mi z reki jadly :wink:Ciesz się że jeszcze ową reke posiadasz :lol: To bardzo agresywne stworzonka są :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 na Ibize :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 na Ibize :)ojoj ibiza moje marzenie, które sie chyba spełni w sierpniu :D tylko drogie wejsciowki do dyskotek :F 30-50 euro :F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus120 Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Polecam norwegie, wszyskto fajnie, a te fiordy to mi z reki jadly Ciesz się że jeszcze ową reke posiadasz icon_lol.gif To bardzo agresywne stworzonka są Panowie, czy coś przypadkiem wam się nie pomyliło? Fiord - długa, wąska i kręta, zazwyczaj głęboka, U-kształtna zatoka morska w obrębie skalistego wybrzeża. Powstaje w wyniku zalania przez morze doliny lodowcowej po uprzednim stopieniu wypełniającego ją lodowca. Mogą osiągać nawet 300 metrów głębokości. Charakterystyczny element peryglacjalnego krajobrazu wybrzeży Norwegii, Grenlandii, Patagonii, Szkocji (Wielka Brytania) czy Nowej Zelandii. Najdłuższym fiordem na Ziemi jest Scoresby Sund na Grenlandii (350 km dł.). Nazwą fiord określa się również wybrzeże wokół Zatoki Kotorskiej Norwegia - piękno, przynajmniej w mojej opinii. Polecam, jeśli chcesz spędzić ciekawie ten wakacyjny tydzień. Portugalia, Hiszpania, Francja, Anglia itp są bardzo "oklepane". Jeśli nie Norwegia, to Finlandia. Kraje skandynawskie są naprawde świetne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 (edytowane) ja musze w te wakacje uderzyć do niemiec i na własne oczy ocenic czy niemki żeczywiscie sa takie :-| bleeeeeeeeeeeeeee Edytowane 29 Czerwca 2006 przez sawyer188 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 a ja polecam Polske B) Polki ponąć są najpiękniejsze :) jutro o 10 pociag i jazda :) 14 dni nad morzem ( tylko widmo 3/4 dnia w pociagu troche odstrasza :? ) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 ja musze w te wakacje uderzyć do niemiec i na własne oczy ocenic czy niemki żeczywiscie sa takie :-| bleeeeeeeeeeeeeeeOj przekonasz sie, ze to jest prawda. Na pewno doznania platoniczne beda Ci obce. :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Oj przekonasz sie, ze to jest prawda. Na pewno doznania platoniczne beda Ci obce. Heh nom rzeczywiście chyba niemki najładniejsze nie są, np jak były wybory na miss to niemki były raczej jedne z tych....bleeeeeee :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 virus120- nie bierz wszystkiego aż tak serio, emotikonki Ci się nie wyświetlają? Niemki do najpiękniejszych nie należą, ale jak się pomieszka dłużej, to na kilka ładnych się natrafi (Heidi Klum też jest Niemką, także nie ma rzeczy niemożliwych ;) ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 na Ibize :) ja bylem w Ibizie ciasnowato troche [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Dziwnów, 27-lipiec - 1 sierpień, taki mały zjazd kilku userów o sporym stażu. Już umówiłem się na browara z Klamotem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 ojoj ibiza moje marzenie, które sie chyba spełni w sierpniu :D tylko drogie wejsciowki do dyskotek :F 30-50 euro :Fzazdroszcze Ci, napwno sie wybiore jak bede mial troche kasy ja bylem w Ibizie ciasnowato troche [; Tobie tez ! Opowaidaj jak bylo? Kluby? Zabawy na plazy ? Masz jakies zdjecia ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Arnie no opowiadaj bo kurde dopiero w sumie wczoraj sie okazalo, ze jak jutro uda mi sie duza tranzakcje zrobic to bede mial na ibize i sie napalilem i od wczoraj nonstop house'u slucham zamiast hardstyle hehehe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 (edytowane) napisał wyrażnie, ze był w Ibizie, a nie na Ibizie hehe Ibiza te pewnie jakaś wiejska dyskoteka ;) Edytowane 29 Czerwca 2006 przez -=KAX=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 W Ibizie też byłem. Nic specjalnego. Latem duszno, no chyba że uchyli się okno albo włączy klimę, a muzyka leci taką jaką się zapuści :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 napisał wyrażnie, ze był w Ibizie, a nie na Ibizie hehe Ibiza te pewnie jakaś wiejska dyskoteka ;)rzeczywiscie :mur: :mur: :mur: na tranceaddict.com jest fajny film o ibizie polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekN8 Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 (edytowane) Chyba wybiore Rzym, jeszcze tam nie byłem, warto zwiedzić Watykan, no i Centralwings tanio lata :D ... w lipcu Edytowane 29 Czerwca 2006 przez JacekN8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Dżamajka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Może na Malediwy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Chyba wybiore Rzym, jeszcze tam nie byłem, warto zwiedzić Watykan, no i Centralwings tanio lata :D ... w lipcuJak w tamtym kierunku, to może Corsica:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 (edytowane) jedzi do czarnobyla tam nikogo niema, piekna przyroda i zywej duszy nie zobaczysz Edytowane 29 Czerwca 2006 przez radeksz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...