nightstalker Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Zalezy chyba od osrodka, ale jak ja ostatnio bylem to byly jakies łebki na polu namiotowym i zaden mi na 18 lat nie wygladal... A co do tematu to wszystkim mieszkającym w okolicach miasta Świebodzin polecam Jezioro Niesłysz i tamtejsze kempingi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 byl ktos z was we Francji ( w Paryzu konkretnie)? jak tam z cenami zwiedzania? (bilety do Luwru na wieze Eiffla etc.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 byl ktos z was we Francji ( w Paryzu konkretnie)? jak tam z cenami zwiedzania? (bilety do Luwru na wieze Eiffla etc.)ponawiam pytanie, w szczegolnosci we wrzesniu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakell Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 nom ja będe we Francji za 2 dni ale w Lyonie a nie Paryżu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Bardzo polecam KASZUBY. Kraina 1000 jezior i lasow :>. W samym moim miescie sa 4, a w promieniu 5 km kolejne 3 :P. Miasto otaczaja lasy, wszedzie zieolo. A 30 km na poludnie sa 4 co do glebokosci jeziora w Polsce. 65m glebokosci jez.Wdzydzkie. Miasto -> Wdzydze. Naprawde rewelka, sa ogromne, rozlane po calej okolicy, liczne wyspy,wysepki. Czeste imprezy, regaty, pikniki, zloty. Dla ludzi bogatych Hotel Niedzwiadek :>. W ostatecznosci, kto nie lubi takich klimatow to polecam Sopot - MOLO, Wladylawowo, Chlapowo :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...