morkan Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 mam 40GB dysk podzielony na dwie partycje c - 10GB i d - 30GB. wczoraj zainstalowałem xp HE po sformatowaniu zgodnie z instrukcją na d:. Po uruchomieniu pyta mnie, który uruchomić win98 czy win xp. Na c: jest win98. Jak się go pozbyć, bo formatowanie nic nie daje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 edytujesz plik Boot.ini i z niego wywalasz system Win98... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morkan Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 edytujesz plik Boot.ini i z niego wywalasz system Win98... sorry, ale jak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 sorry, ale jak? wlaczasz zeby bylo widac pliku ukryte otwierasz plik boot.ini i ussuwasz linijke z win98 i zapisujesz zmiany zmieniajac wczesniej w atrybutach pliku zeby nie byl tylko do odczytu. boot.ini jest na c:\ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 np. tu... Plik Boot.ini znajdziesz w wlasciwosciach systemu>>zaawansowane>>uruchamianie i odzyskiwanie>>edytuj... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...