andrzey83 Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Witam. Mam taki problem. Kupilem na Allegro laptopa bez sterownikow, bez nieczego. Zainstalowalem Everest'a i nie pokazuje nazwy plyty glownej. Znalazlem tylko informacje, ze mostek polnocny to RS200M, tylko ze za cholere nigdzie nie moge znalezc sterownikow do tego. Wlasciwie to nawet nie wiem czy dobrze szukam. I jeszcze jeden problem. Jak przesowam obraz np. podczas przegladania internetu to obraz chamsko przeskakuje. Sciagnelem sterowniki Catalyst 6.6 tylko ze podczas instalacji wyskakuje jakis blad. Moze to przez to ze nie ma zainstalowanych steronikow do chipsetu? W Everest'cie jak sprawdzam Karta wideo to jest napisane ATI MOBILITY RADEON 9000/9100 IGP. Czy moze mi ktos powiedziec skad sciagnac i jakie sterowniki zainstalowac bo juz 3 dzien szukam i powoli zaczyna mnie to denerwowac. Serdeczne dzieki za kazda pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Napisales cala mase zbednych liter, a wystarczylo podac NAZWE I MODEL laptopa. Jak juz podasz to moze ktos Ci pomoze, a sterownikow szukaj na stronie producenta laptopa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unreality Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Nie wierzę żeby na oficjalnej stronie ATi nie było sterowników. Poszukaj i kładź nacisk na wyrażenia IGP i MOBILE. Musisz znaleźć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzey83 Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 No udalo mi sie. Uffff. Dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...