Luk@s Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zainstalowałem sobie kiedyś z ciekawości beta2 Internet Explorera 7. Oczywiście nie używam go ale jest :) No i pare dni temu zmieniłem wersje tlena na najnowszą i wszystko w niej mi się chrzani (wyskakuje jakiś błąd ieview i nie widzę jak z kimś gadam i paru innych rzeczy). Najprawdopodobniej jest to wina IE7, no chyba, że się mylę. Niestety w dodaj/usuń programy nie mam możliwości odinstalowania go :( (tzn. niby było ale jak chciałem to zrobić to Windows mi wypisał, że już odinstalowany i żeby się to więcej nie pokazywało). W związku z tym chciałbym coś zrobić, żeby zmienić na bete 3 a najlepiej wywalić. Tylko jak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Z betą 3 tlen raczej działał tez nie będzie. Muszą poprawic tlena zeby działał z nową wersją IE. Jak masz włączone przywracanie systemu to przywroc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Niestety aż tak dalekich punktów przywracania nie mam :( A tlen wcześniej mi działal z IE7 beta 2 tylko po zmianie na najnowszego tlena się posypało wszystko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 http://ekipa.tlen.pl/ Z tego co widzę w zmianach 2 ostatnie wersje powinny działac z IE7 Tyle ze to wersje testowe, a nie sprawdzalem jeszcze jak działa nowy tlen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Dzięki wielkie działa :) Tylko jeszcze jedno pytanie - nie wiesz czemu style rozmowy zawierające javascipt nie są mile widziane w nowym tlenie? Da się może coś zrobić, żeby nie truł o tym i żeby one dobrze działaly czy trzeba się pogodzić z tym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elliotek Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zainstalowałem sobie kiedyś z ciekawości beta2 Internet Explorera 7. Oczywiście nie używam go ale jest :) No i pare dni temu zmieniłem wersje tlena na najnowszą i wszystko w niej mi się chrzani (wyskakuje jakiś błąd ieview i nie widzę jak z kimś gadam i paru innych rzeczy). Najprawdopodobniej jest to wina IE7, no chyba, że się mylę. Niestety w dodaj/usuń programy nie mam możliwości odinstalowania go :( (tzn. niby było ale jak chciałem to zrobić to Windows mi wypisał, że już odinstalowany i żeby się to więcej nie pokazywało). W związku z tym chciałbym coś zrobić, żeby zmienić na bete 3 a najlepiej wywalić. Tylko jak?mozna odinstalowac ie7!!wystarczy zaznaczyc w oknie dodaj/usun programy pokaz aktuaizacje, zaznacz usun IE7beta i tyle! a dwa dlaczego oczywiste ze nie uzywasz?? co chesz powiedziec ze Ci co uzywaja IE jest cos z nimi nie tak? ja uzywam ie7 odkad zostalo udostepnione, dzis zainstalowalem beta 3. uwazam ze jest to naprawde bardzo dobra przegladarka! wiadomo jest to beta wiec nie jest jeszcze w 100% pewna ale, jest dobrze a nawet bardzo dobrze!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Napisałem w moim poście wcześniej, że nawet jak dam "pokaż aktualizacje" to IE7 tam było, ale windows uznał że już jest odinstalowane :mur: Coś mi się musiało w Windowsie pomieszać. A jeśli chodzi o to, że nie używam oczywiście to nie denerwuj się, ale po prostu ja jestem przyzwyczajony do Opery, a IE7 całkiem niezły jest, ale jeszcze niedopracowany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Zainstalowałem bete 3 i musze powiedzieć, że wszystko jest jakby rozmazane na ekranie? Zapewne to jest jedna opcja, ale która? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 (edytowane) Jakby tak ktoś miał podobny problem to poradziłem sobie. Jak ktoś nie może odinstalować IE7 beta to trzeba wywalić z katalogu C:\Windows\System32\dllcache plik iexplore.exe a potem ten sam plik z C:\Program Files\Internet Explorer. I wtedy Windows poprosi o płytkę z systemem, żeby naprawić przeglądarkę to można to anulować i zainstalować wtedy nowszą betę, albo dać mu tą płytę i powinien z powrotem zainstalować IE6. Oczywiście lepiej plikowi zmienić nazwę jakby co niż wywalać. Edytowane 17 Sierpnia 2006 przez Luk@s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...