MASSlbn Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Kupiłem laptopa, elegancko, z WIN XP. zrobiłem partycje... poźniej zauwayzłem partycje lokalna Z .. chciałem sformatować i nic.. uruchomiłem partition maker i kom sie wyłaczyc teraz jak właczam pokazuje sie - brak pliku ntldr co zrobić? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Skorzystać z opcji naprawy w instalatorze Windowsa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASSlbn Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Skorzystać z opcji naprawy w instalatorze Windowsa. tylko ze ja mam WIN XP na dysku laptopa, taka partycja skad instaluje sie XP nie mam go na CD :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MohSETH Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Nie wiem jak jest u Ciebie ale w BIOSie możesz mieć opcje boot from HDD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Kupiłem laptopa, elegancko, z WIN XP. zrobiłem partycje... poźniej zauwayzłem partycje lokalna Z .. chciałem sformatować i nic.. uruchomiłem partition maker i kom sie wyłaczyc teraz jak właczam pokazuje sie - brak pliku ntldr co zrobić? :mur: poradziłeś sobie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASSlbn Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 poradziłeś sobie? tak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...