donio Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Witam chciałem się zapytać co morzna zrobic. Bo jest taki problem. Mam Władce na 2 cd Two towers. I w 7 minucie z groszami mi się zwiesz i pisze że wystąpił błąd no i wiecie zamknij aplikacjie, Jush zrobiłem tak nagrałem na płytke zgrałem w cdclonie i rozpakowałem winiso ale nic niepomogło. Dobra wiem że jest takie cos jak divxfix ale jak tego użyje to się obraz psuje i wogule napisy trzeba przestawiac a mi się niechce. PS. Używałem funkcji szukaj ale to co znalazłem to mi nie pomogło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 ZainstalujDirectShow Pack, powinno pomóc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 albo odpal w 7 minucie i po paru seqndach to bedzie moze dzialalo, jak ja mam taki problem, to jestem na tyle nieambitny, ze go nie usuwam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 A jak to jest uwalony plik, to rekompresuj go virtual dubem, tam była opcja na tą okoliczność, jak pamiętam, ale nie zawsze działało... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Witam chciałem się zapytać co morzna zrobic. Bo jest taki problem. Mam Władce na 2 cd Two towers. I w 7 minucie z groszami mi się zwiesz i pisze że wystąpił błąd no i wiecie zamknij aplikacjie, Jush zrobiłem tak nagrałem na płytke zgrałem w cdclonie i rozpakowałem winiso ale nic niepomogło. Dobra wiem że jest takie cos jak divxfix ale jak tego użyje to się obraz psuje i wogule napisy trzeba przestawiac a mi się niechce. PS. Używałem funkcji szukaj ale to co znalazłem to mi nie pomogło. skoro napisy ci inaczej po divfixe idą to masz skopany film, bo divfix nie naprawia a wycina trefne klatki, sprobuj moze jeszcze xvida przeinstalować, ale to raczej niewiele pomoze.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Witam chciałem się zapytać co morzna zrobic. Bo jest taki problem. Mam Władce na 2 cd Two towers. I w 7 minucie z groszami mi się zwiesz i pisze że wystąpił błąd no i wiecie zamknij aplikacjie, Jush zrobiłem tak nagrałem na płytke zgrałem w cdclonie i rozpakowałem winiso ale nic niepomogło. Dobra wiem że jest takie cos jak divxfix ale jak tego użyje to się obraz psuje i wogule napisy trzeba przestawiac a mi się niechce. PS. Używałem funkcji szukaj ale to co znalazłem to mi nie pomogło. Vite wypuszczajac ta wersje ja zjeb.... pierwszy relase byl ze zrabanym dzwiekim tzn rozchodzil sie po pewnym czasie z obrazem, a te klatki to tak sa niestety:/ sa do tego 2 fixy poszukaj an dc: the.lord.of.the.rings.the.two.towers.dvdscr.syncfix-fixrus lotr-ttt-framefix3 Ja korzystalem z tego pierwszego i naprawia w ten sposob ze sie nie wywala aplikacja choc w tym meisjcu pojawia sie malutkie przeklamania(i do naprawy tego jest ten drugi fix) w obrazie ale to sekunde.NIestety Vite dal [gluteus maximus] wypuszczajac ta wersje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Czy to było w momencie, kiedy Gollum się szarpał z Hobbitami ??? Ja tesh tak mam i niewiem dlaczego :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Czy to było w momencie, kiedy Gollum się szarpał z Hobbitami ??? Ja tesh tak mam i niewiem dlaczego :( No właśnie :) A ja myślałe że to ja tylko mam tak. :D Dobra Zaraz skorzystam z wasz podpowiedzi i zobacze czy któraś pomogła. A tak wogule to dzięki. Znalazlem ten fix [Lord_of_the_Rings_The_Two_Towers_(2002).xvid.syncfix.fixrus.ShareReactor] na emule ale coś się niechce ściągać a na dc niewidziałem. Także jak by ktoś miał i by mógł to bym prosił na maila donald13@poczta.onet.pl Wkońcu on tak dużo niezajmuje zaledwnie 500kb . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...