krogoth111 Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Od paru dni nie mogę się ogonić od tego. Dostaję na maila dziennie po 20-30 wiadomości z wirusami i róznym spamem. Wie ktoś jak się ogonić od tego g**na? Spowodowane jest to zapewne tym że jakiś debil mający 2500 trojanów ma mnie w książce adresowej... Jak go znaleźć? Chyba się nie da. Maila mam płatnego razem z kontem shell/www. Więc zmiana nie jest prosta. Poza tym mam go od ponad 3 lat i wolałbym nie zmieniać. Jestem taki roztrzęsiony że jak bym w ręce dostał kretyna któremu za to mogę podziękować pobiłbym. Normalnie obiłbym mu ryj tak że by przed komputerem już nie siadał bo monitor ze strachu by [ciach!]ł. Co zrobić??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Masz jakiegoś antivira i takie inne programy ? Ja też ostatnio dostaje taki dziwny spam na gmaila, ale tam automatyczne do "spamu" wrzuca więc mi to problemu nie robi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 musisz czekać.. aż kolesiowi wirusy zjedzą kompa.. albo zainstaluje sobie antywira... W praktyce.. musisz czekać aż go zjedzą :D. Z praktyki wynika iż trwa to niedługo... też nieraz mam takie ataki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Zainstaluj sobie klienta poczty z filtrem antyspamowym, ja tak zrobiłem i już mnie nie denerwują dziwne maile. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Zablokuj nadawcę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Wiesz, żeby to się dało, jak dostawałem spam to z losowych adresów, na szczęście filtr ze szczegółowymi kryteriami zablokował Go! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...