tomcyk Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Jak je zedrzeć z mojego pamieci mojego radka???Przykleiłem sobie kiedyś i są dały mi troszki ale doszedłem do wniosku ze chyba założe troche większe i do tego miedziane(jak gdzieś znajde) Przykleiłem je na chyba kropelce i dałem pasty od titana(wiem....) Jak je teraz sćiagnąć a dokładniej JAK WYCZYŚCIĆ KOŚCI w celu ponownego założenia radiatorów? Szacuneczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 nie jestem pewien ale paten z lodówką chyba... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 A jak już je wyczyścisz, to daj znać, bo sam jestem ciekawy...:lol: Za cholere nie wiem, jak bym je z takiego syfu domył jak kropelka... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 zyletka mozna skrobac i tyle - ale chyba lodoweczka na pare godzin i powinny zejsc - ale nie na chama bo mozesz pamiatki stracic :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Bylo poszukac i poczytac, qpa postow jest o sciaganiu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 spoko spoko reed !!!!Nie chce sciagac radiatora z chipa tylko z pamieci i pytam jak to doczyścić zebym moogl założyc nowe poozniej.....Bo ze sciagnieciem to dam sobie rade Szacuneczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 spoko spoko reed !!!!Nie chce sciagac radiatora z chipa tylko z pamieci i pytam jak to doczyścić zebym moogl założyc nowe poozniej.....Bo ze sciagnieciem to dam sobie rade Szacuneczek Papier scierny rulzz, tylko cienki zebys nie pocharatal kosci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qb Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 ja chipset mylem spirytem z silikonu :) buehhe jestem glupi :) moglem wziac ACETON :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 zyletka, ale delikatnie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 to radiatory na kropelke sie przykleja? nie widziealem :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider__WAWA Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Ja zrywałem na siłę... tzn... z wyczuciem... po przyłożeniu się i ruszaniu na boki (tj. odkręcaniu) odrywały się.. a potem pamięci zmyłem acetonem i wyczyscilem cieniusienkim papierem sciernym... Wszycho GRA !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...