crassx Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Siemka Musze wybrać pamięć 256 ddram 400 z allegro coś koło 90zł Co polecacie najlepszego? java script:emoticon(':rolleyes:', 'smid_17') Z góry dzięks za propozycje. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 http://www.allegro.pl/item112615861_256mb_..._2_2_0_1t_.html wybitnie super do podkrecania ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Kupiłem podobne (2 moduły po 60zł sztuka, ale w ciemno) i niestety takich osiągów nie mają, nie mniej ta kosta się ciekawie zapowiada... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Dobra oferta bierz :D super pamiatki do OC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crassx Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 hmm napiszcie jakie pamięci warto <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> z allegro teraz a jakie to badziew bo mi się troche śpieszy z góry thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 http://www.allegro.pl/item111253445_hynix_...przedawca_.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 (edytowane) 2211637[/snapback] dzieki za poparcie :] Żaden problem, pozatym mam (tylko że kostke 1GB) i wiem co mówie :) Edytowane 3 Lipca 2006 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 dzieki za poparcie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crassx Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) napiszcie jakie teraz z allegro warto <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> bo tamta aukcja się skończyła a ja dopiero dziś mam kase. :rolleyes: sorry za problem Edytowane 5 Lipca 2006 przez crassx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...