Skocz do zawartości
ZEUS

Podświelenie klawiatury

Rekomendowane odpowiedzi

Dioda pod każdy klawisz i jest gites. Ja kupiłem już kilka superjasnych czerwonych za 0,70zł. Warunek jest jeden - plastik z którego wykonane są klawisze musi być jak najcieńszy żeby śwaitło mogło się "przebić". Poeksperymentuje narazie na klawiaturze numerycznej i zobacze jaki będzie efekt - jak będzie spoko to wrzuce fotke i zrobię reszte klawiszy. Tyle tylko że to w cholerę roboty jest i nie wiadomo czy kabelki od klawiaturki się nie popalą jak popłynie taki prąd... A i jeszcze jedno - w czesie testów zauważylem, że kalwisze robią się ciepłe... :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj w Slomczynie widzialem klawe z przezroczystykmi klawiszami. Nie wiem dlaczego nei wzialem ale pewnie fajnego moda mozna by przywalic.

Jakiej firmy ta klawiaturka? I czy widziałeś ją może w sklepach internetowych?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj w Slomczynie widzialem klawe z przezroczystykmi klawiszami. Nie wiem dlaczego nei wzialem ale pewnie fajnego moda mozna by przywalic.

Jakiej firmy ta klawiaturka? I czy widziałeś ją może w sklepach internetowych?
Nie szukalem czegos takiego a formy nie powiem bo nie spojzalem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj w Slomczynie widzialem klawe z przezroczystykmi klawiszami. Nie wiem dlaczego nei wzialem ale pewnie fajnego moda mozna by przywalic.(...)

Ja widzialem czarna KBD Microsoftu, z ciemnymi, polprzezroczystymi klawiszami (chyba bez podswietlenia) w MediaMarkt.

Moze o to ci chodzilo?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi