l@ma Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 no dobra pod klawisze ale gdzie podpiąć do zasialanie :/?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EZ_lo Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 kryste, ales temat odgrzebal ... ponad rok ... w temacie zasilania - znajdz gdzies schemat ukladu zyl w kablu klawiaturowym - mozna stamtad podciagnac 5v Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szary28 Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 A nie latwiej byloby poprostu do klawiatury dac niebieski przewod el-wire ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!mX Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 http://www.4max.pl/produkt.asp?g=109&gg=107&id=524 - panowie na 4maxie tez mozna dostac ten "ideal" mi sie ona osobiscie nie podoba i nie pasowla by do mojego kompa :P pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CougaR2 Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Dioda pod każdy klawisz i jest gites. Ja kupiłem już kilka superjasnych czerwonych za 0,70zł. Warunek jest jeden - plastik z którego wykonane są klawisze musi być jak najcieńszy żeby śwaitło mogło się "przebić". Poeksperymentuje narazie na klawiaturze numerycznej i zobacze jaki będzie efekt - jak będzie spoko to wrzuce fotke i zrobię reszte klawiszy. Tyle tylko że to w cholerę roboty jest i nie wiadomo czy kabelki od klawiaturki się nie popalą jak popłynie taki prąd... A i jeszcze jedno - w czesie testów zauważylem, że kalwisze robią się ciepłe... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Wczoraj w Slomczynie widzialem klawe z przezroczystykmi klawiszami. Nie wiem dlaczego nei wzialem ale pewnie fajnego moda mozna by przywalic. P.S. Ktos chcial by kupic klawe z touchpadem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CougaR2 Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Wczoraj w Slomczynie widzialem klawe z przezroczystykmi klawiszami. Nie wiem dlaczego nei wzialem ale pewnie fajnego moda mozna by przywalic.Jakiej firmy ta klawiaturka? I czy widziałeś ją może w sklepach internetowych? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 Wczoraj w Slomczynie widzialem klawe z przezroczystykmi klawiszami. Nie wiem dlaczego nei wzialem ale pewnie fajnego moda mozna by przywalic.Jakiej firmy ta klawiaturka? I czy widziałeś ją może w sklepach internetowych?Nie szukalem czegos takiego a formy nie powiem bo nie spojzalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 Wczoraj w Slomczynie widzialem klawe z przezroczystykmi klawiszami. Nie wiem dlaczego nei wzialem ale pewnie fajnego moda mozna by przywalic.(...) Ja widzialem czarna KBD Microsoftu, z ciemnymi, polprzezroczystymi klawiszami (chyba bez podswietlenia) w MediaMarkt. Moze o to ci chodzilo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...