elvesbrew Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 witam serdecznie Mam nastepujacy problem...probuje polaczyc mojego lapa toshiba tecra a7-108 z internetem przez ruter bezprzewodowy firmy belkin ktory dzis zakupilem. Skonfigurowalem go wg instrukcji polaczylem ze stajnonarka...dzial bez problemu. ale niestety laptop nie widziz sieci bezprzewodowej. Jestem zupelnei zielony w tym temacie co trzeba zrobic i gdzie zeby siec bezprzewodowa dzialala. Z gory dzieki za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxxxio Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Nie tutaj ... tylko tam -> http://forum.purepc.pl/index.php?showforum=36 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvesbrew Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 z problemem juzobie poradzilem prosze o zamkniecie tematu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...