Skocz do zawartości
Graham_Hayes

hardware czy software ?

Rekomendowane odpowiedzi

od czasu sflashowania wyskakuje napis uknown flash type jednak przez pewien czas wszystko bylo w porzadku niestety

od niedawna z kompem dzieje sie cos dziwnego programy ktore prawie wogole sie nie wieszaja teraz ,,zamarzaja,, regularnie

komputer sie ,,zatyka,,

nawet po reinstalacji systemu sytuacja sie nei zmienia

podejrzewam ze moze to byc wina hardware`u jednak nie mam pojecia jaki element wchodzi w gre ...

myslalem rowniez ze to wina instalki windowsa ze mimo wszystko instaluje sie ale i tak jest uszkodzona (mam na mysli pliki instalacyjne)

nie dziala rowniez kombinacja CTRL+ALT+DEL

pod windowsem XP wszystko wydaje sie byc ok ...

zastanawia mnie ten fenomen : P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przynajmniej sobie nabiles posta  

aha i masz s<span style="color:red;">[ciach!]</span>lony system wartosci  

to tak to twojej wiadomosci  

rymy : abb

aaa i nei obrazaj innych, bo za to mozna banana zarobic.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niedługo ludzie tutaj będę się pytać jak zainstalować stery albo wogóle jak włączyć kompa. Przecież takie czynnośc ito banał, to samo w tym przypadku : po flashowniu pirdzieli się ?? powrót do poprzedniej w ersji i tyle, a jak wtedy nie będzie ok to pisz wierszyki. :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niedługo ludzie tutaj będę się pytać jak zainstalować stery albo wogóle jak włączyć kompa. Przecież takie czynnośc ito banał, to samo w tym przypadku : po flashowniu pirdzieli się ?? powrót do poprzedniej w ersji i tyle, a jak wtedy nie będzie ok to pisz wierszyki. :lol:

a w dodatku to jest forum dot. podkrecania, a nie problemow na poziomie komputer swiata!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy nikt nie potrafi dokladnie przeczytac mojego posta ?

@----1---()----2-----|

@ - moment w ktorym sflashowalem bios

1 - czas w ktorym wszystko bylo ok (wyskakiwala wiadomosc uknown flash type ale nic sie nie wieszalo i nie zatykalo )

() - chwila kiedy nagle programy zaczely sie wysypywac zamarzac wykonywac nieprawidlowa operacje

2 - czas kiedy ta sytuacja trwa do chwili obecnej

chodzi mi o to czy moze to byc wina installera WIN98 ???

poniewaz pod XP wszystko wydaje sie dzialac ok ?!

czy raczej to jakis komponent komputera zaczyna swirowac ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a w dodatku to jest forum dot. podkrecania, a nie problemow na poziomie komputer swiata!

komputer swiata a bealem sie ze ja jestem tylko tu na tym poziomie :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...