Marek322 Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) Witam zamierzam kupić taki zestaw Płyta,ram,proc 1.Płyta KLIK !!! 2.PROC:KLIK !!! 3. RAM:KLIK Za wszystko z przesyłką zapłace 796zł, i mam pytanie czy ta płyta będzie dobra ?? oc, stabilność , i czy można coś lepszego w cenie kupić ?? Acha i czy wystarczy mi zasilacz chieftec 360W ?? bo nie chcę narazie kupować nowego :( Edytowane 30 Czerwca 2006 przez piotrc00 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 W O/C na tej płycie się nie pobawisz. Jeśli bardzo Ci się nie spieszy to poczekaj aż płyty na AM2 będą bardziej dopracowane. Zależy Ci na zintegrowanej grafice ?? Jeśli tak, to zasilacz wystarczy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek322 Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 no narazie będe pracować na zintegrowanej grafice, bo brak $$ , ale jak uzbieram to kupie grafe i zasilacz. OC mi narazie nie potrzebne , narazie taka płyta mi wystarczy potem sie wymieni na coś lepszego, ale do socket 939 już się nie cofam . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
methyl1test Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 ale do socket 939 już się nie cofam . Czy ja wiem czy to takie cofanie się... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rxg Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Czy ja wiem czy to takie cofanie się...Dokładnie. Sprzęt zdecydowanie cienki (cienki proc, cienka płyta, cienki ram). Zastanów się czy warto dziś wchodzić w am2 ten zestaw ja nie nazwałbym przyszłościowym jest po prostu słaby. Uważam, że zdecydowanie lepiej postąpisz kupując coś sprawdzonego na 939 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek322 Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 czemu słaby ?? ja nie chce wracać do socket 939 bo potem i tak bym musiał za ok rok wymienićna am2 a tak to juzbęde mieći z czasem wymieni się płyte , ram , proc, grafike. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 A do czego jest Ci potrzebny komputer?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rxg Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 czemu słaby ?? ja nie chce wracać do socket 939 bo potem i tak bym musiał za ok rok wymienićna am2 a tak to juzbęde mieći z czasem wymieni się płyte , ram , proc, grafike.Do czego Ci potrzebny ten komputer? Rozważyłbym na twoim miejscu pentium d 805. Grać na tym przecież nie będziesz, bo i jak, a na dwóch rdzeniach przyjemniej się pracuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek322 Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 tak to znajdźmi zestaw z p4 do 800zł z przesyłką, jak kupie karte to będe na nim grać , a co moze w grac hbędzie zły ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rxg Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) tak to znajdźmi zestaw z p4 do 800zł z przesyłką 2208048[/snapback] jak kupie karte to będe na nim grać , a co moze w grac hbędzie zły ?? taki sobie Edytowane 30 Czerwca 2006 przez rxg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek322 Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 widzisz !!. a pozatym jestem chory na socket 775 :P bo kilka razy wymienisz proca bądź źle go włożysz to jużmasz po płycie , więc wole tej podstawki nie kupować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 moim zdaniem to kompek taki w miare ok... ale nie do gier ;] musialbys sobie potem jakas pozadna grafe kupic. a wogole to nie kupuj tamtych pamiatek tylko te: http://allegro.pl/item111227256_goodram_dd...ca_667_mhz.html :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek322 Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 no narazie do gier nie będzie , dopiero w listopadzie kupie sobie grafike 7300GT albo 7600GS która lepsza ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 (edytowane) 7600gs od Galaxy :) na allegro chodzi po 580zl http://allegro.pl/item112729239_galaxy_760...mhz_zalman.html Edytowane 1 Lipca 2006 przez rafifeo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek322 Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 to do listopada pewnie stanieje i będe miał $$ na grafe. a narazie płyta,ram,proc :) znalazłem procesor z rdzeniem ORLEANS --> klik Wcześniej co podawałem procka w proline to był na rdzeniu Manila który z tych procków będzie lepszy ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 mi sie wydaje ze to ten sam procek poniewaz Manila jest stosowany w sepmronach ;] po prostu zle napisali. 'bierz tam gdzie jest taniej :) wiec tak: AM2 A64 3000+ - 360zl Asrock AM2NF4G-SATA2 nForce6100 VGA AM2 - 260zl DDR2 - GoodRAM 512 667 - 170zl :) razem 790zl :) z przesylka zaplacisz okolo 820 ale sie oplacaja te ramy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek322 Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 ok dzięki :) ale lepiej by było jakbym kupił to w jednym sklepie i płace tylko za jedną przesyłke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 (edytowane) to loknij czy w tym sklepie sa te ramki ;) edit// nie sprzedaja :( ale jak juz sie koniecznie uparles na wszystko z jednego sklepu to chociaz kup cos na pc667 a nie pc533 ;] Edytowane 1 Lipca 2006 przez rafifeo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek322 Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 ok kupie narazie proca i mobo w tym sklepie a ram kupie na allegro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek322 Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 znalazłem takie coś ?? czy to będzie lepsze od ASrocka ?? KLIK !!!!!!!! i ma obsługe 16gb RAMU !!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dw.flash Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 po co Ci 16GB RAMu ? I tak tego w życiu nie będziesz miał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek322 Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 no narazie nie ale na przyszłość :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mWilQ Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 no narazie nie ale na przyszłość :D :D dziwne podejście. zanim ta przyszłość nadejdzie, to będziesz miał już nową płyte, nowe ramy, w ogóle nowego kompa, i wszystko w innej technologii :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 juz widze jak to 16GB bedzie dzialac... wszystko zalezy od kontrolera pamieci w procku... na s.939 sa juz problemy z 4GB to na AM2 z 16GB tez beda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek322 Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 a no , kupuje asrocka AM2XLI-ESATA2 obsługuje 8gb ramu , :D ale i tak tyle nie kupie :D max 2GB będe miał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...