Gość Anabolic Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Hard Truck: Apocalypse is a third-person action-driving game set in a post-apocalyptic universe. The game also incorporates role-playing elements, allowing you to upgrade your vehicle as you progress through the story. Hard Truck: Apocalypse to gra akcji z elementami RPG oglądana z perspektywy trzeciej osoby. Realia, w których poruszał się będzie gracz, to postapokaliptyczna rzeczywistość, pełna tajemnic i wrogo nastawionych osobników. Najważniejszym elementem w grze, mającym zapewnić przetrwanie w tym trudnym świecie, ma być oczywiście wehikuł-ciężarówka, który można będzie modyfikować i ulepszać w celu osiągnięcia jak najlepszych wyników w prowadzonych potyczkach. Strona Producenta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Melon Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Mi sie to już nie podoba.Lubilem pograć sobie w starego Hard Trucka 2 tylko dlatego,że jeździlo się tam dowolnie po miastach i okolicach.Byly świetnie ciężarówki,wszędzie wolność jak w GTA.W tym HT może i pewnie też będzie jak w poprzednikach,ale to już nie to samo,bo gdzieś czytalem że nasza ciężarówka będzie uzbrojona,opancerzona,itp.To już bardziej będzie Carmageddona przypominać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Tyle hohoh, screnów, video nawalili a moze jakies demo by dali ? co ja mam powiedziec o grze w ktora nie gralem ;d A pogralbym :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 21 11 1991 Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 ale shit, pamietam te czasu hard truck 2 :D troche naczepy na zakretach sie odczepiały zdarzało mi sie to czesto przez brawure :D był tor wyscigowy :D BMW sie fajnie jezdziło :D .pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danywatt Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 ja grałem i ta gra niczym nie zachwyca (grywalność i grafika na średnim poziomie) na początek dali starą ciężarówkę z 1 działkiem jezdzi się po całej mapie i strzela do tych co napadają jest jakiś targ gdzie można sprzedawać lub kupować jest kilka opuszczonych miast jest stacja benzynowa - kupuje się paliwo i naprawia 4 rodzaje uszkodzeń dalej już mi się znudziło grać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 dalej już mi się znudziło grać Niom racja, gra nudna Nic ciekawego. Przypomniala mi o grze hmm... Bandits Phoenix czy jakos tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Jak w ta gre graliscie jak nigdzie nie ma demka ? :| Czy slepy jestem ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 (edytowane) ta gra nie jest taka zla , jest nudna na poczatku jak jezdzisz tym rzechem bo trzeba troche sie na kolowac , z miasta do miasta to cos jak polaczenie hard truck z interstate btw 1280x1024 da sie wymusic w pliku ini , normalnie w grze jest tylko 960 , dlatego jeden screen jest w 960 bo pochodzi z poczatku gry kiedy jeszcze nie zajrzalem do .ini , szczerze mowiac to jak zobaczylem ze to buka wydala to olalem ale pozniej do tego wrocilem bo gra nie jest takim badziewiem jak myslalem ze bedzie , jedyne co mnie wkurza to modele postaci podczas rozmow i one same sa po prostu beznadziejne 7.5/10 imo Edytowane 1 Lipca 2006 przez tripsta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 jedyne co mnie wkurza to modele postaci podczas rozmow i one same sa po prostu beznadziejne 7.5/10 imo Te ryjki wygladaja zabójczo, jak by kto je z grobu wyciagnal, do pupy nie podobne i blade takie. Masz juz nowa ciezarowke ?? Dlugo grales zeby ja zdobyc?? na szkrinach widac ze masz Scanie Topline :lol2: I tak nie ma nic nowego i ciekawego, chyba ja sobie przejde. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Te ryjki wygladaja zabójczo, jak by kto je z grobu wyciagnal, do pupy nie podobne i blade takie. Masz juz nowa ciezarowke ?? Dlugo grales zeby ja zdobyc?? na szkrinach widac ze masz Scanie Topline :lol2: I tak nie ma nic nowego i ciekawego, chyba ja sobie przejde. z 30 minut moze wiecej , ten pierwszy woz jest tragiczny , nie dosc ze wolny to ma strasznie mala ladownosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 DAJCIE LINKA DO DEMA !! :D bo nei moge znalezc :D porazka ;] dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 (edytowane) DAJCIE LINKA DO DEMA !! :D bo nei moge znalezc :D porazka ;] dzieki Z tego co wiem to demka nie ma jeszcze. To taka moda ostatnio, zeby dema wypuszczac po kilku miesiacach od wyjscia full'a np. sniper elite: berlin. ;] Btw jak ktos lubi takie klimaty to polecam gierke Auto Assault, tylko tam juz nie ma starych radzieckich ciezarowek a pojazdy podobne do tych z gry 'powerslide'. Taki mmorpg w swiecie pojazdow, bardzo fajne. ;] Edytowane 1 Lipca 2006 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 potwierdzam, że gierka nie jest zła, śmiga się całkiem miło i nawet graficzka przyjemna :razz: no nic, wracam do niej, może potem coś skrobne sensownego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Fajna gra, jeżeli ktoś lubił klimat Fallouta albo Wodnego Światu to będzie u siebie w domu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) @KZI Wodny świat - fajny film, tylko ze tutaj nie stateczki tylko trucki :) A zadymiaże nadal napadają <_< :lol2: Gmyrałem troche w gierce i znalazłem myk na kase, mozna miec kazda sume jaka nam sie zachce Jak bedzie zapotrzebowanie to opisze co i jak zrobic, (Jesli gra komus podeszla to nie ma sensu oszukiwac bo to odbiera przyjemnosc i połowe sensu gry jakim jest handel) Pozdro Edytowane 2 Lipca 2006 przez sbchp250 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Gmyrałem troche w gierce i znalazłem myk na kase, mozna miec kazda sume jaka nam sie zachce To wrzuc jako spoiler, lub na PW.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 (edytowane) gdzie mozna kupic nowa ciezarowke ? juz sobie poradzilem :lol: Edytowane 3 Lipca 2006 przez ranger Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 (edytowane) Na początku chyba nie ma mozliwosci kupna nowego trucka dopiero po pojechaniu do hmm chyba Vaterland - takie drugie miasto, tam jest cos takiego jak to centrum na pierwszej mapie i tam jest do wyboru nowa cieżarówka, niestety tylko jedna i tylko troche lepsza. Wyjeździł juz ktos całą benzyne z baku ?? Co się potem dzieje ?? Sposób na kase: 1. Gramy chwilke i robimy save. 2. Wchodzimy do foldery saves tam sa foldery odpowiadajace zapisanym stanom gry (jesli nie jestesmy pewni czy to nasz ostatni zapis to wystarczy w przegladarce graficznej otworzyć plik screenshot.tga ktory znajduje sie w folderze z zapisem) Przykladowa ścieżka do pierwszego zapisu - C:\GRY\Hard Truck Apocalypse\data\profiles\TOMi\saves\00000000\ 3. jeżeli juz jestesmy w foldeze z zapisem stanu gry to wchodzimy do folderu maps tam znajdziemy plik currentmap.xml 4. Plik currentmap.xml otwieramy w notatniku odnajdujemy wartość money (najszybciej CTRL+F i wpisac money) powinniśmy ujżeć Money="100" - 100 to liczba naszej kasy aby miec 99999 wystarczy zmienic wartosc do zadanej wysokości np. Money="99999" 5. Zapisujemy edytowany plik i wczytujemy save 6. Warto zrobic kopie pliku na wypadek jak by cos nie poszlo po naszej mysli. W tym pliku mozna sporo rzeczy zmienic, ale sposob na kase jest chyba najbarzdzej przydatny. Pozdro Edytowane 3 Lipca 2006 przez sbchp250 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel7332 Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) Zagralem i musze powiedziec, ze mnie wciagnelo. Grafika moze byc tylko te kola sa z lekka kanciate ale za to ladnej trawki jest duzo ;) Muza troche denna i prawie ciagle ta sama. Dobrze, ze nie trzeba jezdzic takie hektary jak w poprzednich Hard Truckach. Teraz najwiecej mialem 3km do przejechania w jedna strone ale tym pierwszym gratem to omg ;) Narazie jestem w Vaterland na samym poczatku i mam juz tego drugiego trucka. Podobaja mi sie ataki i handel zdobytymi rzeczami. Moim zdaniem gra nie jest zla i mysle, ze z checia przejde cala :) EDIT: Aha juz sie zaczelo hahaha 7km w deszczu takim wolnym gratem. Edytowane 4 Lipca 2006 przez Pawel7332 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) Zagralem i musze powiedziec, ze mnie wciagnelo. Grafika moze byc tylko te kola sa z lekka kanciate ale za to ladnej trawki jest duzo ;) Muza troche denna i prawie ciagle ta sama. Dobrze, ze nie trzeba jezdzic takie hektary jak w poprzednich Hard Truckach. Teraz najwiecej mialem 3km do przejechania w jedna strone ale tym pierwszym gratem to omg ;) Narazie jestem w Vaterland na samym poczatku i mam juz tego drugiego trucka. Podobaja mi sie ataki i handel zdobytymi rzeczami. Moim zdaniem gra nie jest zla i mysle, ze z checia przejde cala :) EDIT: Aha juz sie zaczelo hahaha 7km w deszczu takim wolnym gratem. Jak trafisz do Paryża to bedziesz mial do wyboru 2 ciezarówki, jedna to ural - 135 wyciaga, taka standardowa, a druga to monstrum, ciezko tym skrecać i wogole jezdzic, 3duze dziala po modyfikacjach wchodzą, wielkie to to jak 6 zwyklych ciezarówek, i wyciga chyba 120km/h Wlasnie skonyczylem wszystkie zadania w prayzu i nie wiem co dalej robic. Help!!! Edytowane 4 Lipca 2006 przez sbchp250 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Melon Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 A mi się gierka tak średnio podoba...muzyka calkiem korzystna,grafika przyzwoita,a ekran ladowania gry bardzo przypomina Fallouta Tacticsa. No i szkoda że to taka przytępa nawalanka,mi tam bardziej się podobaly klimaty zwyklego ówczesnego świata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (...)mi tam bardziej się podobaly klimaty zwyklego ówczesnego świata.Nie warto uzywac slow ktorych sie nie rozomie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Melon Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Nie warto uzywac slow ktorych sie nie rozomie...To sam używaj slów które "rozomie" ludzie. A wogóle to nie wiem o co Ci biega... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tilas21 Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 Pomozcie mi!! utknalem na pustyni przy misji z Kef do Oilburg (czy jakos tak) ,chodzi o to ze mieszkancy Kef niemaja oleju i trzeba im go dostarczyc, zajechalem tam ,mozna wejsc do miasteczka ale niemozna kupic oleju i niemozna z nikim pomowic :( Chyba jest to jakis bug gry , przez co niemozna tego przejsc, a szkoda bo fajna jest:( Macie jakis pomysl?? Savy mam stare (zawsze robilem quicksave) wiec niebardzo chce mi sie wracac na pocztaek gry:/ A mam juz wypasiona ciezarowke na 3 kolach (2osie skretne) fulwypasik 2 cannony + 2 poczworne dzialka + ulepszenia do broni palnej = wymiocik:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzeszny Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 to już trzecie forum na którym nikt nie odpisuje jak zrobić tą misje :sad: niech mi i wszystkim graczom, którzy nie mogą przejść tej misji ktoś pomoże! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alan11081 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Te ryjki wygladaja zabójczo, jak by kto je z grobu wyciagnal, do pupy nie podobne i blade takie. one tak wyglądają bo mają "maski" jakbyś miał wersję PL to byś wiedział Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papillon86 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 "01 lipiec 2006" Fajnie odkopałeś, na pewno ktoś jeszcze w to gra :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 widzę że górników Ci u nas dostatek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...