arthi Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 (edytowane) Podobno wentylator z P4, ale skad cztery kabelki i koncowka 4pin? Standardowo jest oczywiscie czarny, czerwony i zolty oraz.... niebieski. Dodam tylko, ze to nie jest molex! Moje pytanie do czego sluzy ten ostatni? Edytowane 1 Lipca 2006 przez Manial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Masz jakies oznaczenia tego wiatraka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 on jest odpowiedzialny za zaawansowaną kontrole obrotów wiatraka po podłaczeniu tylko masy i zaslania też działa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mociak Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 (edytowane) http://www.allegro.pl/item112381223__arcti...5_fv_gwar_.html "Podłączenie: 4pin (z regulacją obrotów w płytach Intel)" No i chyba wszystko jasne... EDIT: Victor mnie ubiegł, ale ja dałem przykład ;) Edytowane 1 Lipca 2006 przez Mociak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek2107 Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 przy socket 775 4 pin zlacze do coolera cpu to standard:) w 3 pin zlaczach 3 kabel odowiada za odczyt predkosci a w 4 pin ten dodatkowy kabel umozliwia zmiane predkosci;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 O taka odpowiedz mi chodzilo, dzieki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...