korba Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Czy mógłbym uzyskać jakieś opinie na temat kart graficznych SuperGrace Radeon 7500LE 64 MB DDR TV & DVI oraz Mint Radeon 9000 64 MB DDR TV Dual Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Czy mógłbym uzyskać jakieś opinie na temat kart graficznych SuperGrace Radeon 7500LE 64 MB DDR TV & DVI oraz Mint Radeon 9000 64 MB DDR TV DualA moglbys pomyslesc troche i poszukac tu na forum uzywajac opcji SZUKAJ oraz na www.google.pl dodajac na koncu Reviews Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korba Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 ales ty mondralek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 No bo ma racje :) Jak byś poszukał to byś znalazł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 ales ty mondralekZrozum, ze czlecze, ze na forum masz tego od hu.. i troche. Wystarczy pomyslec i poszukac. Nie wiem czy wiesz, ale myslenie ma przyszlosc! :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 ales ty mondralekAleś ty głuptasek ;). I następnym razem poszukaj zanim zadasz pytanie ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siv Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Ta cala wasza kochana wyszukiwarka znajduje jedno wielki g....... po co mam przegladac kazdy temat ze slowem Radeon albo GeForce. Przeciez mozna zapytac sie w osobnym temacie. :evil: . Dajcie na luz z tym Szukaj. :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Ta cala wasza kochana wyszukiwarka znajduje jedno wielki g....... po co mam przegladac kazdy temat ze slowem Radeon albo GeForce. Przeciez mozna zapytac sie w osobnym temacie. :evil: . Dajcie na luz z tym Szukaj. :x NIE! Trzeba umiec z niej korzystac :) :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bikert Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Ta cala wasza kochana wyszukiwarka znajduje jedno wielki g....... po co mam przegladac kazdy temat ze slowem Radeon albo GeForce. Przeciez mozna zapytac sie w osobnym temacie. :evil: . Dajcie na luz z tym Szukaj. :x NIE! Trzeba umiec z niej korzystac :) :P Swiete slowa :!: :!: Szukajcie a znajdziecie :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korba Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Mam propozycje, jesli nie chcesz pomoc to sie nie wcinaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siv Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Pomoc 8) : Bierz Radeona 9000. :lol: Popatrz se w "Szukaj" tam znajdziesz duzo opinii o Radeonach :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...