kanio Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Mozecie mi polecic jakis dobry i tani sklep komputerowy w warszawie? Pisze od razu ze nie jestem z warszawy to jak podacie jakis sklep to napiszcie na jakiej ulicy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 moge ci polecić Malibu PC, nigdy nie mialem z nimi problemów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanio Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 a moze jakis adresik? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Warszawska Gielda Komputerowa... www.wgk.waw.pl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 ja zakupy robilem glownie w netsellerze lub na gieldzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 a moze jakis adresik? Ciołka 35 ale lepiej w sobote tutaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 a moze jakis adresik? Ciołka 35 ale lepiej w sobote tutaj A czzy u nich jest dudy asortymet?????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Jedz na gielde porownaj ceny prawie wszystkie stoiska sa z siedzibami w jakis sklepach. Malibu jest niezle ale najlepsze ceny (glownie cd-romow, nagrywarek i dvd) maja w colcie. Nigdy nie mialem z nimi problemu. Naprawde polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...