MASSlbn Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Mam ustawione ze aby wejsc do WIN trzeba podac hasło, i tam zawsze pod hasłem pisze ze mam 2 wiadomosci nie przeczytane, ale w outlooku pusto, co jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 W Outlook czy Outlook Express? Pytam, bo to różnica. Poza tym komunikat ten można wyłączyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASSlbn Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 W Outlook czy Outlook Express? Pytam, bo to różnica. Poza tym komunikat ten można wyłączyć. Outlook Express a jak wyłaczyc? Wystarczy mi samo okno logowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Mam ustawione ze aby wejsc do WIN trzeba podac hasło, i tam zawsze pod hasłem pisze ze mam 2 wiadomosci nie przeczytane, ale w outlooku pusto, co jest? Może masz jakies wiadomości nieprzeczytane w koszu, bo u mnie w Thunderbirdzie jak mam nierzeczytane w koszu to podczas logowania i tak pokazuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASSlbn Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Może masz jakies wiadomości nieprzeczytane w koszu, bo u mnie w Thunderbirdzie jak mam nierzeczytane w koszu to podczas logowania i tak pokazuje. Nigdzie nic nie ma. Z tego co sie dowiadywałem, po jak mialem jakies nieprzeczytane wiadomosci, i przeinstalowalem system, to mogło zostac z poprzedniego windowsa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Może masz jakies wiadomości nieprzeczytane w koszu, bo u mnie w Thunderbirdzie jak mam nierzeczytane w koszu to podczas logowania i tak pokazuje. Dokladnie, sprawdz czy nie masz czasem w innych folderach nieprzeczytane maile... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASSlbn Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 W Outlook czy Outlook Express? Pytam, bo to różnica. Poza tym komunikat ten można wyłączyć. Wiec jak to wyłaczyc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Bodajże TweakUI 2.0 ma tą opcję. Jeśli nie, to AntiSpy lub nawet : Start->Uruchom:gpedit.msc[Enter] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASSlbn Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Bodajże TweakUI 2.0 ma tą opcję. Jeśli nie, to AntiSpy lub nawet : Start->Uruchom:gpedit.msc[Enter] nie ma takiego czegos jak gpedit.msc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 nie ma takiego czegos jak gpedit.mscAlbo bredzisz, albo masz XP Home (tam może tego nie być). C:\Windows\System32\gpedit.msc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Pewnie ma XP Home i tam tego nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość evo4 Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 W panelu sterowania jest taka opcja, która jest opdowiedzialna za informowanie o poczcie w skrzynce w outlook express, poszukaj bo teraz nie pamiętam gdzie to jest dokladnie ale w PS na pewno.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...