ŁukaszM Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 (edytowane) Jako, że napłynęło mi trochę pieniędzy postanowiłem się przesiąść z mojego starego Celofana na coś lepszego. Mój wybór padł narazie na platformę AM2. Wstępnie złożyłem coś takiego: AMD Athlon64 3200+ AM2 - 400 zł Asus M2N-E - 410 zł GoodRAM Pro 2x1GB - 730 zł 2xSamsung 160GB HD160JJ - już mam Sapphire x1800XT 256MB - 800 zł (używana) NEC 4571A black - 160 zł Enermax Liberty 400W - 275 zł Chieftec BH-02B-B-B - 260 zł Chłodzenie: CPU: AC Freezer64 Pro - 65 zł VGA: AC Accelero X2 - 69 zł Edytowane 1 Lipca 2006 przez ŁukaszM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Zestaw Pierwsza klasa..... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Dobra i przemyślana konfiguracja. Nic dodać, nic ując. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 (edytowane) Bardzo dobry zestaw, nic dodac nic ując ;] Edit: Lukmek byłeś szybszy :-P Edytowane 1 Lipca 2006 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 a czy ten freezer pasuje na AM2? o_O a jak tak to jaka jest jego wydajnosc? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszM Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 a czy ten freezer pasuje na AM2? o_O a jak tak to jaka jest jego wydajnosc? :) W opisie na stronie cooling.pl pisze, że pasuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Ładny config! Gratuluję... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) W opisie na stronie cooling.pl pisze, że pasujepasuje, tu jeszcze jest lista coolerów które pasuja na 100% http://www.madshrimps.be/?action=getarticl...amp;articID=451 IMO bardzo ladny konfig Edytowane 2 Lipca 2006 przez WestCoach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszM Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Dzięki za oceny. Właśnie zmontowałem całego. Jego wydajność w porównaniu do mojego starego Celofana jest przerażająca :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...