pentliczek Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 (edytowane) Tematu nie ma to zakładam ;] Wyszła 29 czerwca, grał już ktoś? Ze screenów zapowiada się nawet ciekawie. http://www.gry-online.pl/S055.asp?ID=67289 Edytowane 1 Lipca 2006 przez pentliczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbiku0 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 nom gram w to od niedawna i jak narazie stanąłem na tym bossie co wymaciach!a szpadelką na statku (chyba 2 boss) <_< , wie ktoś może jak go rozgromić? :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Gniot nad gniotami... Wyszła kiedykolwiek jakaś dobra gierka w tym samym czasie co film na której została oparta? Przeszedłem ją tylko dla dowcipów Deepa czyt. jego głosu w tym... nom gram w to od niedawna i jak narazie stanąłem na tym bossie co wymaciach!a szpadelką na statku (chyba 2 boss) <_< , wie ktoś może jak go rozgromić? :oops: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Musisz go zmusić żeby atakując Ciebie, uderzał w matalową osłone wokół głownego masztu.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 (edytowane) Zgadzam sie z mechl!kiem z tym, ze po dwoch levelach nie dalem rady sie zmusic do grania dalej i gra poszla do smieci... X-Men the game bylo jednak o wiele lepsze... Edytowane 6 Sierpnia 2006 przez q-b-a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qjin Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgadzam sie z mechl!kiem z tym, ze po dwoch levelach nie dalem rady sie zmusic do grania dalej i gra poszla do smieci... X-Men the game bylo jednak o wiele lepsze... Ja po 15 minutach, nie wytrzymałem i odinstalowałem gierczynę. Bardzo i to bardzo przeciętny, nawet powiedizałbym słaby produkt. A co do x-men'a nie zgodzę się, gra jest chyba jeszcze większym gniotem niż Piraci z Karaibów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...