Skocz do zawartości
FrIkO

Marvel Ultimate Alliance

Rekomendowane odpowiedzi

Dołączona grafika

Raven Software oraz Activision pracują wspólnie nad nową grą ze świata Marvela, należącą do gatunku RPG. Marvel: Ultimate Alliance, bowiem taki nowi tytuł ta produkcja, jak donoszą obie firmy, dostarczy nam ponad 140 postaci, herosów Marvela.

Jednak nie wszystkie postacie będą grywalne. Większość z nich to bohaterowie NPC, którymi sterować się nie da, a które będą nam pomagać lub starać się ukatrupić. Grywalnych postaci będzie w sumie 20 i mają to być najpopularniejsi bohaterowie komiksów, jak Spider-Man, Wolverine, Blade, czy Kapitan Ameryka.

Premiera nowej produkcji odbędzie się jesienią tego roku i oprócz konsol obecnej generacji, pecetów, grę otrzymają także posiadacze konsol następnej generacji.

Dołączona grafika

TRAILER

Gra ma byc rozwinieta forma gry X-Men Legends, czyli ostra sieka z elementami RPG. O ile X-Men dosc szybko mi sie znudzil to z ta produkcja wiaze dosc duze nadzieje. I do tego jest Spider-Man ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widziałem to na - uwaga znowu :P - Hyperze z relacji E3. Powiem, że średnio mi się to podobało. Nie wiem czy X-men legends II : Rise of apocalypse nie jest lepsze. Wszędzie dostało wysokie oceny a ta gra już jest od dłuższego czasu (btw. nie grałem w nią jakby co ;) ).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi