psz3mo Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 mój radeon odchodzi na tamten świat i musze poszukać innej karty, mam max300zł, nie ma co się pakować w 9550, co powiecie na to: http://shift.sklep.pl/index.php?t=w&id=7299&idk=4 mam możliwość podskoczyć do sklepu i ją oblukać, a cena o 25 zł niższa niż na allegro (bez przesyłki) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 A moze dolozysz troche do uzywki 6600GT :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Polecam bardziej to lub to albo to o i ta też jest fajna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) no właśnie zapomniałem napisać, że karta musi być nowa, bo mam dość używek, radek chodził 3 miesiące i 7 dni, o 7 za długo :/ chłodzenie to będze pentagram Edytowane 2 Lipca 2006 przez przemekbydgoszcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 21 11 1991 Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 ja chyba tez bede kupywał grafike do 300zł wiec sie przylepie i nie bede zakłądał nowego tematu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 http://allegro.pl/item112279196_nowe_ati_r...ncja_f_vat.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 To może weź tą jest jeszcze 1,5 roku gwarancji albo tą pisze że karta jest prawie nowa więc spoxik :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Ja bym proponował : All In Wonder 9800 - 249 zł Radeon 9800 128MB - 289 zł Radeon 9800PRO 128MB - 260 zł Radeon 9800 PRO 128MB - 244,51 zł Radeon 9800PRO z VGA Silencerem - 41 zł Galaxy GeForce 6600 z Zalmanem - 260 zł (kup teraz 299 zł) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek322 Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 ja !! wciskacie ziomkowi karty jakieś używane które padajapo kilku miesiącach , a przecież pisał że chce nową a nie jakieś trupy , ziomek nie kupuj używanej , ja też kupiłem używaną tylko dwa miesiące !!!! i padła !!! nie polecam używek :P :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 ja !! wciskacie ziomkowi karty jakieś używane które padajapo kilku miesiącach , a przecież pisał że chce nową a nie jakieś trupy , ziomek nie kupuj używanej , ja też kupiłem używaną tylko dwa miesiące !!!! i padła !!! nie polecam używek :P :P :P Galaxy GeForce 6600 z Zalmanem jest kartą prawie nową ........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Ale bez gwary, wiec jak moze byc prawie nowa? Lepiej brac cos z gwara, omg... Wez te co fredus ci zapodal, czyli http://www.allegro.pl/item112710685_leadte..._gwarancja.html Bedziesz zadowolony ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek322 Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) No niewiem, ja teżkupiłem karte która była dwu miesięczna, ideał !! działała mi kilka dni potem same arty ,błędy, restarty, nawet jej nie podkręcałem, otrzywiście ta karta co jąporopnujecie z 1,5 rocznągwarancjanie musi być padnięta, ale ja bym uważał, i już nigdy nie kupie karty używanej bo mam stracha że znowu będzie tak samo. Pozdrawiam. Edytowane 2 Lipca 2006 przez piotrc00 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 a od czego ma sie gware? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 ja też miałem używke z 3 miesięczną gwarą, padła tydzień po jej skończeniu :mur: musze jeszcze poczekać, bo nagrałem sprawę z kolegą który ma dostęp do hurtowni, będdzie taniej i na gwarancji, zobaczymy co wynajdzie, narazie dzięki za wszystkie propozycje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek322 Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 hmm, gwara była , ale mi jej nie uznali jak zobaczyli rdzeń :lol: walnięty , chodź nie wiem jak działał te kilka dni, i powiedzieli że tego nie uznają bo kombinowałem z rdzeniem :lol: a nawet wiatraka nie ściągałem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 21 11 1991 Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 musi byc z allegro?? ja proponuje zeby ktoś znajacy sie na rzeczy(k,Graf.) poszperał po sklepach internetowych i zapodał linki co warto ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> do 300zł :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek322 Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Proline Eltris 1klik balta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 nie pakuj się w xpowera w tej cenie 6600, jakies 330zł 9800pro, to nówki. 6600gt optymalnie ale to juz trzeba dołożyć. Może z używanych ale nieraz z >1y gw. 6800le @ 12/5 np. i je zje ;) ale to juz + 100zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bombay Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) A ja mam pytanie dotyczące tej karty: http://allegro.pl/item112338199_galaxy_660..._gwar_wawa.html Dlaczego ma inne ułożenie tego radiatora poniżej rdzenia (chyba HSI)? Jakas inna (okrojona) wersja? Inne egzemplarze Galaxy mają zamontowany radiator ukośnie, a ten nie... Edytowane 2 Lipca 2006 przez Bombay Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 A może lepiej zamiast "prawie nowej" 6600 za 300zł lepiej wybrać nową x700 od Sapphire, cena 260-280, obie karty mają 128MB/128bit i podobne osiągi po OC. 6600 b. dobrze się kręcą ale x700 po lekkim oc też daje radę. W olsztyńskim bpsystemie mają x700 po 263zł i troche mnie kusi żeby wymienić mojego 9550 na jakiegoś taniego 8-potokowca. Co myślicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 ta karta podana przez Bombaya wygląda ciekawie. Ale zastanawia mnie czy to jest oryginalne czy zmieniane chłodzenie. X700 po OC też nie jest zły ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 @21 11 1991 oblukałem już chyba ze 12 sklepów i nic ciekawego nie znalazłem, zostaje tylko allegro @samm-ur w sumie to nie myślałem nad x700, ale chyba na niego się zdecyduje, jakoś nie bardzo pragne powrotu na geforca ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 21 11 1991 Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 aha mi by najlepiej pasowało coś z apollo.pl ale chłopaki nie maja nic do wyboru zbytnio kiedys byl lepszy wybór :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 jakoś nie bardzo pragne powrotu na geforca ;P W takim razie sprubój tego X700 to całkiem fajna karta po O/C ma naparwde niezłą wydajność :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) http://www.arest.pl/index.php?inc=produkt&...5&grupa=244 275zl x700 Sapphire ze sklepu, jesli nie chcesz z allegro. No i ma od razu radiatorki na memkach :D Edytowane 2 Lipca 2006 przez adamlop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ower_lolek Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) Co do X700 to odradzam naprawde , 6600 dużo lepsze , praktycznie nie realne jest trafienie x700 z DDR3 poniżej 300 zł a takie jedynie ma sens. Miałem już 3 x700 z DDR i żadna sztuka niechciała sie podkręcać , 60 mhz dla rdzenia i 50 dla pamięci to był max jaki można było wycisnąć. http://www.pixmania.com/pl/pl/92185/art//.html?srcid=998 Edytowane 2 Lipca 2006 przez Ower_lolek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 http://www.arest.pl/index.php?inc=produkt&...5&grupa=244 275zl x700 Sapphire ze sklepu, jesli nie chcesz z allegro. No i ma od razu radiatorki na memkach :D coś wątpie że ma radiatorki, bo raczej nie ma kostek BGA, tylko TSOPy, ale dzięki @Ower_lolek popraw linka ;) może robiłeś jakieś testy na x700?? bo to że 6600 jest dużo lepsze jakoś do mnie nie przemawia, po przejżeniu wielu testów, moge stwierdzić że te karty są bardzo porównywalne, 6600 lepiej się kręci, jednak dopaść nową jakiejś normalnej firmy jest nierealne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 no fakt.. btw. niedługo swoją 6200 będe sprzedawał ^^ na gwarancji do lutego ;) co do kart, szukałbym x700 z ddr3, jak owerlolek wspominał z ddr'ami prawie wogule się nie kręcą rozumiem, że chcesz wydajności? na x700 dużo większej nie odczujesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 nie musi to być super wydajność bo kupiłbym coś innego, zmieniając przy okazji platforme, bo inwestycja w droższą karte jest nieopłacalna. po prostu nie chce żeby była gorsza od mojego starego 9500pro, a zarazem, żeby była na gwarancji, a najlepiej nowa, w ddr3 w ogóle nie będę celował, bo chyba niemożliwe jest kupienie za 300 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 21 11 1991 Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 to co z ta grafika? ja chyba dzis ide do apollo.pl i sie zapytam ziomów czy maja x700 z ddr3 na AGP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...