koleszka Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 A co byście poradzili też na AGP w granicach 300-400 zł i wydajności GF 6600? Może być NV, może być Ati ale musi być chłodzona pasywnie. To mnie urzekła ale jest na pcie ;( http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=23381 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Na Allegro widze z GF tylko 6600 w zbliżonej cenie --> http://allegro.pl/item113221550_emiter_gef...b_gigabyte.html i http://allegro.pl/item112233919_geforce_66...pipe_256mb.html. 6600gt z pasywnnym chłodzeniem jest o wiele droższa. Zaraz zerkne za innymi grafikami z pasywnym i jeszcze podam jakieś linki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koleszka Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Dzięki za odpowiedź. Ciekawa oferta, bo na AGP strasznie słaby wybór wśród silent pipów :/ Słyszałem że te wersje silent pipów strasznie się grzeją, a silent pipe II o wiele wydajniejszy jest, m.in przez to że jest wyprowadzony na zewnątrz. Ale skoro producent toto zrobił to chyba się nie spali? :) A, i czy pomiędzy 6600 a 6600 GT duża różnica jest? Oczywiście GT silent by mnie interesował :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 A, i czy pomiędzy 6600 a 6600 GT duża różnica jest? Oczywiście GT silent by mnie interesował :)Jasne, sporo wydajności gubi wersja bez GT, tylko że droższa jest! Wg gra jest warta świeczki, bierz tą lepszą :D . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 (edytowane) Ale 6600 zazwyczaj kręci sie do poziomu GT nie wszystkie ale większość da sie wykręcic na te 6000pkt w 3d marku 03 :D Edytowane 3 Lipca 2006 przez fredus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koleszka Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 (edytowane) Jasne, sporo wydajności gubi wersja bez GT, tylko że droższa jest! Wg gra jest warta świeczki, bierz tą lepszą :D . Patrzę po sklepach i Gigabyte GF 6600GT AGP Silent Pipe ceny w granicach 700 zł :o :mur: Ja nie z tych co uwielbiają trzy cyfrowe fpsy za kosmiczne pieniądze. Wystarczy mi zwykły 6600 w takim razie. Ale 6600 zazwyczaj kręci sie do poziomu GT nie wszystkie ale większość da sie wykręcic na te 6000pkt w 3d marku 03 :D Byłoby miło, ale czy na pasywnym chłodzeniu jest to możliwe? Bo priorytetem dla mnie jest cisza. Jak ma być szum to wolę nie grać :angry: Edytowane 3 Lipca 2006 przez koleszka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Byłoby miło, ale czy na pasywnym chłodzeniu jest to możliwe? Bo priorytetem dla mnie jest cisza. Jak ma być szum to wolę nie grać Mysle że tak, chodzi mi tu o Gigabyte silent pipe II to chłodzenie jest chyba na tyle wydajne żeby schłodzić nawet podkręcona karte wkońcu jest tam heat pipe :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 a może taniej by było kupić karte z wentylem i zamontować do niej jakieś ciche chłodzenie?? np. evercoola, albo jakiegoś zalmana na pasywie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koleszka Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 (edytowane) Mysle że tak, chodzi mi tu o Gigabyte silent pipe II to chłodzenie jest chyba na tyle wydajne żeby schłodzić nawet podkręcona karte wkońcu jest tam heat pipe :-PTakie silent pipe II? http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=23380 Robią takie dla AGP? Bo te karty co podane są wyżej mają lipne chłodzenie, a silent pipe II spotkałem tylko dla pcie. Edytowane 3 Lipca 2006 przez koleszka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 21 11 1991 Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 witam młodzież :D tak więc byłem u debili(apollo.pl) :D i koles powiedział mi ze ciezko bedzie, ale ze mnie zna to mogłby mi x700 z ddr3 zalatwic w cenie 300zł :D kocham ten sklep :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techno_Boy Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 x700 chyba nie było na ddr3 no chyba że x700PRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 właśnie ze sa x700 non pro z ddr3 ale zeby za 300zł była ciekawe i na agp czy pcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 witam młodzież :D tak więc byłem u debili(apollo.pl) :D i koles powiedział mi ze ciezko bedzie, ale ze mnie zna to mogłby mi x700 z ddr3 zalatwic w cenie 300zł :D kocham ten sklep :Dno to ładnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 21 11 1991 Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) no AGP :D Edit: głupi to ma szczescie Edytowane 4 Lipca 2006 przez 21 11 1991 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 witam młodzież :D tak więc byłem u debili(apollo.pl) :D i koles powiedział mi ze ciezko bedzie, ale ze mnie zna to mogłby mi x700 z ddr3 zalatwic w cenie 300zł :D kocham ten sklep :DA może dla mnie też załatwisz za 300zł i zgrzewkę browca :D tylko upewnij się że AGP A tak na serio to ciężko będzie, jedyne X700 z DDR3 na AGP jakie widziałem to HIS IceQ, ale one stoją na allegro po 460zł. :blink: Tak dla porównania. Ten His z DDDR3 robi jakieś 8500 smarków 03, a Szafir z DDR ~7300, przypominam że Szafirka można mieć już za 263zł. IMO nie warto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 pożyjemy zobaczymy jak pan ze sklepu powiedzial 300zł to ma być 300zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 21 11 1991 Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 ta grafika lerzy u nich juz z 0.5 roku bo widac ze ładnie zakurzona była :D moze byc walnieta :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Takie silent pipe II? http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=23380 Robią takie dla AGP? Bo te karty co podane są wyżej mają lipne chłodzenie, a silent pipe II spotkałem tylko dla pcie. Nie nie chodziło mi oto silent pipe, myślałem o tej karcie :D @21 11 1991 no ale przecierz karta chyba jest nowa więc to że jest zakurzona to kit z tym ważne żeby śmigała noi za taką cene :-P ładna karcioszka B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 21 11 1991 Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) no tak tylko dziwnie wyglądała :blink: :unsure: bardzo dziwnie a pamieci były tak smiesznie przylutowane jak by była walnieta albo zostało im bo nikt nie chcial kupic :unsure: Edit: co sadzicie otej grafice : Edytowane 4 Lipca 2006 przez 21 11 1991 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 padaka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kvasek Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 FREDUS a co cie podkusilo z tym gf ? drogi i słaby Oo do tego te 256 ram jak pięść do nosa xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...