piec22 Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 Również wstyd się przyznać ale miałem pierwszy kupić i coś skrobnąć... ale po tym jak to Pageup się zaproponował... to tak jakoś... wolałem poczekać :) i tak czekam... czekam... i nic :( Poza tym i tak się dowiedziałem że miałem raty za Telewizor... i dopiero w grudniu będę mógł się wyłożyć na coś... :( Pzdr <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 I jak? mozesz juz cos wiecej o nim napisac? na dniach cos skrobne :) tymczasem minął ponad tydzień i nic nie piszesz :) Ja mam teraz niezłą zagwozdkę. Waham się pomiędzy tymi cyfrakami: Canon A610 - wiadomo, kultowy aparat, matryca 1/1,8", tylko czy 2" LCD i 5MP i zoom 4x to nie troszkę mało - cena 940zł Canon A630 - uchylny LCD 2,5", 8MP (czy to oby nie powoduje zbyt wysokich szumów?) cena 1115 zł z kartą SD 1GB Canon A700 - zoom x6, LCD 2,5" (nie uchylny :sad: ) 6MP, matryca 1/2,5" (małooo) cena 999 zł Canon A710 IS - jw plus 7MP (troche sporo jak na matrycę 1/2,5") , stabilizacja cena 1199zł z kartą SD 1GB Te modele biorę pod uwagę. Czekam na opinie :) Również wstyd się przyznać ale miałem pierwszy kupić i coś skrobnąć... ale po tym jak to Pageup się zaproponował... to tak jakoś... wolałem poczekać :) i tak czekam... czekam... i nic :( Poza tym i tak się dowiedziałem że miałem raty za Telewizor... i dopiero w grudniu będę mógł się wyłożyć na coś... :( Pzdr <_< już już napisałem :P http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...d=2409837 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...