Marek322 Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Gigabyte GA-M55plus-S3G nVidia GeForce 6100 Właśnie wyszła nowa płyta !! co o niej powiecie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) nie mozna bylo tu : http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...762&st=1050 ?? plyta jak plyta. najlepsza to ona nie jest ;] jej zaleta jest integra grafy, ale do OC pewnie sie nie nadaje :] Edytowane 2 Lipca 2006 przez rafifeo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek322 Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 chodzi mi o gry, bo w listopadzie kupuje gf 7600gt ?? a podkręcanie możebyć w miare ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Jakos gigabyte do OC mnie nie przekonuje a szczegolnie taki. Jedyny sensowny gigabyte to był k8ns. Ale to tylko moje gdybanie bo w sumie nic o tej płycie nie wiem ;) ale ja bym jej nie brał. Jak chcesz miec grafe na przezycie a potem kupic cos dobrego to kup s3 na pci na allegro za 5zł, a potem wymien na cos porządnego, a płyte sobie porządną kup :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek322 Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 a jaka płyte polecacie do 330zł ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 hmm moze ten asrock? ten na ULi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek322 Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 myślicie że będzie lepszy od Gigabyte ?? i potrzebuje takiej płyty z której bedzie można wgrać bios z poziomu windows a nie dos :/ :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 (edytowane) myślicie że będzie lepszy od Gigabyte ?? i potrzebuje takiej płyty z której bedzie można wgrać bios z poziomu windows a nie dos :/ :/w moim asroku z podpisu da sie z poziomu windowsa, ale nie rozmuem jak mozna wybierac płyta ze wzgledu na to jak sie wgrywa bios. Wgrywanie biosu przez windowsa wiele osob uwaza za bardziej niebezpieczne i niepewne. To wcale nie jest takie super Edytowane 8 Lipca 2006 przez wadim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...