Gość evo4 Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) Witam, mam problem z tym oto windowsem, otóż podczas instalowania w oknie widoku wyboru dysków, nie pokazuje mi wszystkich 3 partycji, c: (FAT32), D i E (NTFS) jednak zainstalowałem go, lecz podczas próby rozruchu windowsa zaczał mi skanować dyski i tą partycję niby z błędami czyli E: w tym momencie podczas skanowania zaczął mi wywalać wszytkie pliki. Co jest nie taak proszę o pomoc. Z góry dziękówka EDIT: aha mój dysk 160 GB (samsung IDE) Edytowane 2 Lipca 2006 przez evo4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 O ile pamiętam, to 2K nie obsługuje dysków powyżej 128GB bez SP4. Ewentualnie wymusiłeś ustawienia dysku lub przesadziłeś w ustawieniach pamięci, ale wtedy XP (jak i każdy inny system) też by się sypał. To samo w przypadku ich uszkodzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Z SP4 tez nie obsługuje. Do obsługi duzych dysków potrzeba sp3/sp4 i wpisu w rejestrze. http://www.48bitlba.com/enablebiglba.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość evo4 Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 ja mam własnie SP4 z tym że obcięty jest ten windows, i może dlatego się sypie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...